Nieustająco życzę poprawy
Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
Kawusiu
Bardzo przykro sie czyta o podejściu lekarzy do pacjenta
Żeby jeszcze pomogli
Mam nadzieję że znajdziesz lekarza,który zajmie się Toba jak należy i ulży Ci czego życzę z całego serca 
Kawusiu
Cóż tu jeszcze dodać poza życzeniami zdrowia
Przyznam,że ze zdziwieniem przeczytałam,że masz dobre zdanie o SOR. Z moich (i znajomych) doświadczeń wynika,że to raczej najgorszy oddział w szpitalach. Dowiedz się,czy u Was jest Przychodnia Leczenia Bólu. Na ogół takie przychodnie się nie reklamują i trudno do nich trafić.Życzę Ci żeby przestało boleć 
Emen, może akurat trafiłam na "normalną" zmianę na SORze
Co do Przychodni leczenia bólu to wiem, że taka jest u nas. Na razie to kojarzę ją z poważniejszymi przewlekłymi przypadkami. Mam nadzieję, że nie będę musiała z niej korzystać.
Wszystkim dziękuję za dobre słowa i pocieszenie
Co do Przychodni leczenia bólu to wiem, że taka jest u nas. Na razie to kojarzę ją z poważniejszymi przewlekłymi przypadkami. Mam nadzieję, że nie będę musiała z niej korzystać.
Wszystkim dziękuję za dobre słowa i pocieszenie
Kawusiu, za dużo nie myśl, tylko się lecz
Życzę Ci dużo zdrowia, tak czy siak, będzie ono Ci niezbędne,żeby leczyć się w naszych realiach. 
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Kawusiu, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia 
Najgorzej to zacząć chodzić do lekarzy
otóż pani doktor neurolog odczytując wynik mojego rezonansu magn.
kiwała głową i "mówiła" "uuu" "yyy'" no to mnie już ciśnienie rosło. Prawdopodobnie "coś" się urwało i uraża. Mam sobie szukać neurochirurga aby to skonsulotwać
Jednocześnie pani doktor "wystukała" stan zapalny nerki
Dostałam nowe leki i za dwa tygodnie muszę się zgłosić.
Mam nadzieje, że dodatkowe leki wyciszą ból.
Koniec
kiwała głową i "mówiła" "uuu" "yyy'" no to mnie już ciśnienie rosło. Prawdopodobnie "coś" się urwało i uraża. Mam sobie szukać neurochirurga aby to skonsulotwać
Mam nadzieje, że dodatkowe leki wyciszą ból.
Koniec
Coś się urwało??? I jeszcze Kawusiu masz sobie sama poszukać neurochirurga. Kawusiu, życzę Ci, żeby Ci samo przeszło bez szukania lekarzy, którzy się znają i wiedzą co Ci jest, bo chyba trudno takich znaleźć.