Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Kawusiu, jedyna rada - nie chorować :roll: Wiele razy czytałam, jak to różni mądrzy pisali, że NIE MUSI BOLEĆ, bo są skuteczne środki zaradcze i długotrwały ból tylko szkodzi. Co z tego, jak polskie realia są jakie są :evil: Ehhh, szkoda gadać :evil:
Nieustająco życzę poprawy :)
Birds of a feather flock together.
Awatar użytkownika
Alicja

Post autor: Alicja »

Kawusiu :D życzę Ci, żebyś trafiła na odpowiedniego lekarza i żeby ból Ci szybko ustąpił :)
P o z d r a w i a m
Obrazek
Awatar użytkownika
Jola

Re: Czy musi być tytuł

Post autor: Jola »

Kawusiu :D Bardzo przykro sie czyta o podejściu lekarzy do pacjenta :( Żeby jeszcze pomogli :shock: Mam nadzieję że znajdziesz lekarza,który zajmie się Toba jak należy i ulży Ci czego życzę z całego serca :)
Obrazek
Awatar użytkownika
emen5

Post autor: emen5 »

Kawusiu :) Cóż tu jeszcze dodać poza życzeniami zdrowia :?: Przyznam,że ze zdziwieniem przeczytałam,że masz dobre zdanie o SOR. Z moich (i znajomych) doświadczeń wynika,że to raczej najgorszy oddział w szpitalach. Dowiedz się,czy u Was jest Przychodnia Leczenia Bólu. Na ogół takie przychodnie się nie reklamują i trudno do nich trafić.Życzę Ci żeby przestało boleć :)
Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Kawusia

Post autor: Kawusia »

Emen, może akurat trafiłam na "normalną" zmianę na SORze :)
Co do Przychodni leczenia bólu to wiem, że taka jest u nas. Na razie to kojarzę ją z poważniejszymi przewlekłymi przypadkami. Mam nadzieję, że nie będę musiała z niej korzystać.

Wszystkim dziękuję za dobre słowa i pocieszenie :D
Kocham moje miasto
Obrazek
Awatar użytkownika
Mirtusz

Post autor: Mirtusz »

Kawusiu, za dużo nie myśl, tylko się lecz :roll: Życzę Ci dużo zdrowia, tak czy siak, będzie ono Ci niezbędne,żeby leczyć się w naszych realiach. :roll:
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Fili

Post autor: Fili »

Kawusiu, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia :)
Awatar użytkownika
Kawusia

Post autor: Kawusia »

Najgorzej to zacząć chodzić do lekarzy :mrgreen: otóż pani doktor neurolog odczytując wynik mojego rezonansu magn.
kiwała głową i "mówiła" "uuu" "yyy'" no to mnie już ciśnienie rosło. Prawdopodobnie "coś" się urwało i uraża. Mam sobie szukać neurochirurga aby to skonsulotwać ;) Jednocześnie pani doktor "wystukała" stan zapalny nerki :shock: Dostałam nowe leki i za dwa tygodnie muszę się zgłosić.
Mam nadzieje, że dodatkowe leki wyciszą ból.

Koniec :lol:
Kocham moje miasto
Obrazek
Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Coś się urwało :?: :o Kawusiu :shock:
Birds of a feather flock together.
Fili

Post autor: Fili »

Coś się urwało??? I jeszcze Kawusiu masz sobie sama poszukać neurochirurga. Kawusiu, życzę Ci, żeby Ci samo przeszło bez szukania lekarzy, którzy się znają i wiedzą co Ci jest, bo chyba trudno takich znaleźć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ponarzekaj - będzie lżej”