Z powodu szalonego dnia dziś tylko dwa zdjęcia Rudych. A teraz oddaję laptopa Cześ_ce bo to ona jest dzisiejszą bohaterką
Cześć Pewnie Wam Duża mówiła , że moje dokumenty nie są tak do końca w porządku ? Podobno są wystawione przez jakiś Klub,który nie jest członkiem FIFE. Nie wiem co to jest , a Wy wiecie ? Zresztą nieważne Duża mówi,że przez te papiery nie mogłabym mieć nigdy dzieci A przecież jestem młoda,piękna i pewnie kiedyś kiedy dorosnę jakiś chłopak zakocha się we mnie . Było mi trochę przykro ,ale dzisiaj do Dużej ktoś zadzwonił i podsłuchałam,że mówią o mnie (wiem,wiem... niegrzecznie jest podsłuchiwać ). Później Duża wysyłała jakieś maile a na koniec powiedziała mi , że za tydzień musimy być w Toruniu na Wystawie Kotów Rasowych i że zaczynam nowicjat.Aaa i jeszcze dowiedziałam się,że dostanę nowe dokumenty gdzie nie będzie tego paskudnego imienia "Betsy" , tylko już całkiem legalnie zostanę Cześ_ką . I będę mogła jeździć na wystawy , i będę mogła mieć kiedyś męża i dzieci . Nawet nie wiecie jak się cieszę. Teraz Duża obiecała uszyć mi specjalnie na wystawy niebieskie firaneczki,niebieską podusię ( podobno będzie lepiej widać moje oczy).Te firanecki mogą być fajną zabawką , prawda ? Duża mówi,że wyrosnę na prawdziwą damę . Co to jest dama ? Rozgadałam się trochę,ale tak rzadko mogę korzystać z komputera. Aha, okazuje się,że wcale nie jestem "syjamska old style" tylko "tajska" I jeszcze jedno muszę Wam powiedzieć - stlaśnie Was lubię , no po plostu nie mogę. To byłam ja - Cześ_ka .
Piękna Tajko Cześ-ko otwiera się przed Tobą kariera i świetlana przyszłość. W niebieskościach będziesz jak księżniczka Syjamu Życzę medalu wielkiego jak talerz
Ellen najpierw głaskowanka dla Rudych-wyglądają jakby specjalnie dla nich była zima Cześ_ka No proszę,piekna przyszłość przed Tobą Mąż ,dzieci i do tego tajska podróżniczka- bardzo sie cieszę Powiedz Dużej żeby Cię ode mnie pogłasała pod bródką I powiem Ci na uszko że ja Ciebie też bardzo lubie i Twoje opowieści-więc pisz jak tylko będzie wolny lapitek
Rude pięknie prezentują się na śniegu jak wrócą do domku, to poproszę o głaskanko. Życzę Cześ_ce złotego medalu i przesyłam specjalne głaskanko na nową drogę życia dla wschodniej piękności
Cześć Duża pozwoliła mi posiedzieć tloskę przy lapiteku,sama od rana zajęła się spsątaniem Ciocie, tak pięknie napisałyście o tych medalach .... że rozmazyłam się tloskę A co to jest ten medal ? Duża mówi,że go nie dostanę bo w nowicjacie nie ma medali. Dziękuję wsystkim za głaskanko , piescenia nigdy nie mam dosyć. Tloskę tych głasków dałam innym. Tlopsik dzisiaj pomógł Dużej w zmywaniu.Fajny z niego chłopak. Ja nie mogę nic lobić bo mam już zrobione pazulki na tę wystawę. Lecę telaz bo mnie Zulka namawia do zabawy. Paaa . To byłam ja Cześ_ka Od dzisiaj Cześka*PL . Co to jest to PL ?