Futrzaste Ellen

Moderator: Lamika

Re: Futrzaste Ellen

Postprzez Kawusia » piątek, 8 lutego 2013, 16:46

Ellen, czy jesteś pewna pochodzenia kotka na pierwszym zdjęciu ? :roll: Przecież ma TAKIE zielone skośne oczy :lol: może on został przysłany z UFO :mrgreen:

A tak w ogóle to zdjęcia są piękne a kotki widać były cierpliwe i dały się sfocić :D
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Alicja » piątek, 8 lutego 2013, 17:34

Dziękuję za nowe fotowieści z kociego świata i przesyłam cierpliwym modelom głaskanko :D
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Opowieści Cześ_ki

Postprzez Ellen » piątek, 8 lutego 2013, 23:26

Obrazek
Obrazek

Z powodu szalonego dnia dziś tylko dwa zdjęcia Rudych. :) A teraz oddaję laptopa Cześ_ce bo to ona jest dzisiejszą bohaterką ;)

Cześć :) Pewnie Wam Duża mówiła , że moje dokumenty nie są tak do końca w porządku ? Podobno są wystawione przez jakiś Klub,który nie jest członkiem FIFE. Nie wiem co to jest , a Wy wiecie ? Zresztą nieważne ;) Duża mówi,że przez te papiery nie mogłabym mieć nigdy dzieci :roll: A przecież jestem młoda,piękna i pewnie kiedyś kiedy dorosnę jakiś chłopak zakocha się we mnie :) . Było mi trochę przykro ,ale dzisiaj do Dużej ktoś zadzwonił i podsłuchałam,że mówią o mnie (wiem,wiem... niegrzecznie jest podsłuchiwać ). Później Duża wysyłała jakieś maile a na koniec powiedziała mi , że za tydzień musimy być w Toruniu na Wystawie Kotów Rasowych i że zaczynam nowicjat.Aaa i jeszcze dowiedziałam się,że dostanę nowe dokumenty gdzie nie będzie tego paskudnego imienia "Betsy" , tylko już całkiem legalnie zostanę Cześ_ką . :)
I będę mogła jeździć na wystawy , i będę mogła mieć kiedyś męża i dzieci . Nawet nie wiecie jak się cieszę. :D Teraz Duża obiecała uszyć mi specjalnie na wystawy niebieskie firaneczki,niebieską podusię ( podobno będzie lepiej widać moje oczy).Te firanecki mogą być fajną zabawką , prawda ? :lol: Duża mówi,że wyrosnę na prawdziwą damę . Co to jest dama ? :roll: Rozgadałam się trochę,ale tak rzadko mogę korzystać z komputera. Aha, okazuje się,że wcale nie jestem "syjamska old style" tylko "tajska" :mrgreen: I jeszcze jedno muszę Wam powiedzieć - stlaśnie Was lubię , no po plostu nie mogę. :D To byłam ja - Cześ_ka .
Ellen
Administrator

Postprzez Lamika » piątek, 8 lutego 2013, 23:35

Piękna Tajko Cześ-ko otwiera się przed Tobą kariera i świetlana przyszłość. W niebieskościach będziesz jak księżniczka Syjamu ;) Życzę medalu wielkiego jak talerz :D
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez Jola » piątek, 8 lutego 2013, 23:39

Ellen :-D najpierw głaskowanka dla Rudych-wyglądają jakby specjalnie dla nich była zima :lol:
Cześ_ka :-D No proszę,piekna przyszłość przed Tobą :-D Mąż ,dzieci i do tego tajska podróżniczka- bardzo sie cieszę :-D Powiedz Dużej żeby Cię ode mnie pogłasała pod bródką :-D I powiem Ci na uszko że ja Ciebie też bardzo lubie i Twoje opowieści-więc pisz jak tylko będzie wolny lapitek :-D
Obrazek
Jola

Postprzez ludi2 » sobota, 9 lutego 2013, 01:06

No to sie zapowiada swietlana przyszłosc.
:D
Cieszymy się z dobrych wiesci i czekamy na kolejne :D
ludi2

Postprzez Alicja » sobota, 9 lutego 2013, 10:32

Rude pięknie prezentują się na śniegu :D jak wrócą do domku, to poproszę o głaskanko.
Życzę Cześ_ce złotego medalu i przesyłam specjalne głaskanko na nową drogę życia dla wschodniej piękności :D
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Opowieści Cześ_ki

Postprzez Ellen » sobota, 9 lutego 2013, 11:06

Cześć :D Duża pozwoliła mi posiedzieć tloskę przy lapiteku,sama od rana zajęła się spsątaniem ;) Ciocie, tak pięknie napisałyście o tych medalach .... że rozmazyłam się tloskę ;) A co to jest ten medal ? :roll: Duża mówi,że go nie dostanę bo w nowicjacie nie ma medali. :( Dziękuję wsystkim za głaskanko , piescenia nigdy nie mam dosyć. Tloskę tych głasków dałam innym. :D Tlopsik dzisiaj pomógł Dużej w zmywaniu.Fajny z niego chłopak. Ja nie mogę nic lobić bo mam już zrobione pazulki na tę wystawę. :mrgreen: Lecę telaz bo mnie Zulka namawia do zabawy. :D Paaa . To byłam ja Cześ_ka :lol: Od dzisiaj Cześka*PL . Co to jest to PL ? :roll:

Obrazek
Ellen
Administrator

Postprzez Lamika » sobota, 9 lutego 2013, 11:20

Miejsce w zlewozmywaku wymarzone dla kota - jak na koci wymiar :lol:
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez Alicja » sobota, 9 lutego 2013, 11:46

Zmywak nie zmywak, ważne, że miejsce jest wygodne :lol: Czyżby Cześ_ka z tej radości zaczęła już seplenić :?: W niektórych momentach jest to nawet pocieszne :twisted:
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wszystkie zwierzęta małe i duże, czyli nasi pupile