Krajobraz mniej przyrodniczy
Moderator: Lamika
Krajobraz mniej przyrodniczy
A może tak osobny temat dla zdjęć krajobrazu z elementami ludzkiej bytności?

Re: Krajobraz mniej przyrodniczy
Czemu nie? W końcu człowiek i jego twory też są w pewnym sensie elementem przyrody.
Jak na zapomniany tor to zadziwiająco dobrze wygląda.
No, nie jest ten tor tak całkiem zapomniany, bo raz czy nawet 2 dziennie przejeżdża tamtędy jakiś pociąg75ronin pisze:Jak na zapomniany tor to zadziwiająco dobrze wygląda.
Birds of a feather flock together.
Aha, a ja napisałem tak będąc jeszcze pod wrażeniem mojego spaceru z minionej niedzieli, gdzie przeszedłem się torami kolejowymi od nieczynnego gorlickiego dworca kolejowego do dworca w Gliniku (część Gorlic) i kawałek dalej i z powrotem.
Hura
Chyba znalazłam miejsce , gdzie będę mogła pokazać foty mniej ptasio-przyrodnicze
1.
Fantazja ludzka jest nieograniczona , bo kiedy nie ma mostu nad morzem , a kłódkę na znak wiecznej miłości trzeba przypiąć ,można poradzić sobie tak :

To element falochronu w helskim porcie
2.To widok z jednej z trzech galerii widokowych na pomostach przy małej plaży w Helu . W sezonie zimowym służy Helskim Morsom za przebieralnię . Stąd klubowa naklejka na szybce .

3.Czyżby kariera sportowa odwieszona na kołku ?? W Pucku nad zatoką

1.
Fantazja ludzka jest nieograniczona , bo kiedy nie ma mostu nad morzem , a kłódkę na znak wiecznej miłości trzeba przypiąć ,można poradzić sobie tak :
To element falochronu w helskim porcie
2.To widok z jednej z trzech galerii widokowych na pomostach przy małej plaży w Helu . W sezonie zimowym służy Helskim Morsom za przebieralnię . Stąd klubowa naklejka na szybce .
3.Czyżby kariera sportowa odwieszona na kołku ?? W Pucku nad zatoką
Zeggerio, widzę, że jak zawsze miałaś szeroko otwarte oczy i gratuluję takiej spostrzegawczości
Para miała fajny pomysł z kłódką "miłości" w ciekawym miejscu.
Para miała fajny pomysł z kłódką "miłości" w ciekawym miejscu.