Warto przeczytac
Moderator: Lamika
Re: Warto przeczytac
Ernest Bryll i Małgorzata Goraj w 1983 r.
OThIQIVMIN - to tajemnica którą opisuje książka "Maszyna wieczności" Johannesa i Petera Fiebag'ów. Bardziej dogłębnej analizy tematu wcześniej nie czytałem.
Aż takim mięsożercą nie jestem.
- DługiMarek
Ja przekopuję się
przez "Galicję" Normana Daviesa.Qrcze-zebym wiedział ze wyjdzie na czytnik to bym trochę poczekał.Dawno tak grubej i niewygodnej książki nie miałem w ręku.
Janusza Wiśniewskiego "Czy mężczyźni są światu potrzebni". Świetna pozycja.pochłonąłem ją w 4 godziny.
Pogoda taka,że nic,tylko książki czytać.
Max Gallo - "Cezar". Kariera Juliusza Cezara,który po trupach i intrygach chciał zdobyć najwyższą władzę w Rzymie.Wiadomo jak skończył.
Wojciech Dutka - "Japonka". Opowieść o polce która została japonką w czasie II wojny światowej.
Max Gallo - "Cezar". Kariera Juliusza Cezara,który po trupach i intrygach chciał zdobyć najwyższą władzę w Rzymie.Wiadomo jak skończył.
Wojciech Dutka - "Japonka". Opowieść o polce która została japonką w czasie II wojny światowej.
Skończyłem siedmiotomowy cykl "Kroniki Ziemii" Zecharii Sitchina. Rozwój cywilizacji od momentu stworzenia. Dla miłośników paleoastronautyki i ingerencji pozaziemskich przybyszów.