Latające
Re: Latające
Lisek, no, no, no....
Jak dla mnie fotki:
- AH-64: 10, 11, 12;
- F-szajstin
: 14, 15, 16;
- jedyny słuszny
Su-27: 20, 21;
- F-4U
- Rafałek
: 34.
To znak, że na lotnisko nie ma po co wchodzić
...., a w świetle wydziwiania z napojami na bramkach
to tym bardziej...
Nie zgadzam się - to jednak trzeba być tam - zdjęcie to namiastka namiastki
...
A tu się zgadzam....
Jak dla mnie fotki:
- AH-64: 10, 11, 12;
- F-szajstin
- jedyny słuszny
- F-4U
- Rafałek
Lisek pisze:Prawie wszystkie zdjęcia w locie robione były od strony ulicy Skaryszewskiej
To znak, że na lotnisko nie ma po co wchodzić
Jola pisze:prawie czułam powiew przelatujących nisko samolotów
Nie zgadzam się - to jednak trzeba być tam - zdjęcie to namiastka namiastki
Jola pisze:Zdjęcia rewelacja!!!
A tu się zgadzam....
Re: Re:
75ronin pisze:Lamika pisze:Tylko te malunki na niektórych ...
Szczególnie te Red Bulla - jak można tak sprofanować Corsaire'a?Cobrę nawiasem mówiąc też.
Ale z drugiej strony: dzięki tej firmie lata sporo takich zabytków, za dźwięk łopat w Cobrze jestem w stanie im darować te malunki
Odnośnie wody: jak przyszedłem z kolegami w okolicach 7:15 pod bramę lotniska żeby stanąć od razu na początku kolejki, to po otwarciu bram nie było żadnego sprawdzania plecaków, także wnieśliśmy sobie spokojnie własne napoje. Sprawdzanie zaczęło się dopiero później
75ronin pisze:Lisek, no, no, no....
Jak dla mnie fotki:
- Rafałek: 34.
Dopiero teraz zauważyłem że tak napisałeś. To jednak Tajfun jest
Lisek pisze:75ronin pisze:Lisek, no, no, no....
Jak dla mnie fotki:
- Rafałek: 34.
Dopiero teraz zauważyłem że tak napisałeś. To jednak Tajfun jest
No to się walnołem
W sieci znalazłam taki filmik z Radomia Akrobacje samolotu transportowego autostwa Curiosity
Zdjęcia fantastic.Aż się oczy śmieją.
Z przykrością muszę stwierdzić,że tuż nad moją głową,przeleciał CH-47.Leciał powoli,a ja jak ten idiot,patrzyłem podczas gdy aparat leżał tuż obok.

Z przykrością muszę stwierdzić,że tuż nad moją głową,przeleciał CH-47.Leciał powoli,a ja jak ten idiot,patrzyłem podczas gdy aparat leżał tuż obok.
Tańczący z flarami
, autor CODApl
Su 22M4, autor wittmann51
W okolicy 1 min 5s - 1 min 11 s głośniki troszkę mocniej (tak, żeby nie przestraszyć sąsiadów
) - dla tych, co nie byli nigdy na takich pokazach żeby poczuli się trochę jakby tam byli

Su 22M4, autor wittmann51
W okolicy 1 min 5s - 1 min 11 s głośniki troszkę mocniej (tak, żeby nie przestraszyć sąsiadów
Ostatnio zmieniony niedziela, 1 września 2013, 20:25 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.