Latające
Re: Latające
Lisku
Dzięki za fantastyczne zdjęcia 
Lisek, no, no, no....
Jak dla mnie fotki:
- AH-64: 10, 11, 12;
- F-szajstin
: 14, 15, 16;
- jedyny słuszny
Su-27: 20, 21;
- F-4U
- Rafałek
: 34.
...., a w świetle wydziwiania z napojami na bramkach
to tym bardziej...
...

Jak dla mnie fotki:
- AH-64: 10, 11, 12;
- F-szajstin
- jedyny słuszny
- F-4U
- Rafałek
To znak, że na lotnisko nie ma po co wchodzićLisek pisze:Prawie wszystkie zdjęcia w locie robione były od strony ulicy Skaryszewskiej
Nie zgadzam się - to jednak trzeba być tam - zdjęcie to namiastka namiastkiJola pisze:prawie czułam powiew przelatujących nisko samolotów
A tu się zgadzam....Jola pisze:Zdjęcia rewelacja!!!
Re: Re:
Ale z drugiej strony: dzięki tej firmie lata sporo takich zabytków, za dźwięk łopat w Cobrze jestem w stanie im darować te malunki75ronin pisze:Szczególnie te Red Bulla - jak można tak sprofanować Corsaire'a?Lamika pisze:Tylko te malunki na niektórych ...Cobrę nawiasem mówiąc też.
Odnośnie wody: jak przyszedłem z kolegami w okolicach 7:15 pod bramę lotniska żeby stanąć od razu na początku kolejki, to po otwarciu bram nie było żadnego sprawdzania plecaków, także wnieśliśmy sobie spokojnie własne napoje. Sprawdzanie zaczęło się dopiero później
Dopiero teraz zauważyłem że tak napisałeś. To jednak Tajfun jest75ronin pisze:Lisek, no, no, no....
Jak dla mnie fotki:
- Rafałek: 34.
No to się walnołemLisek pisze:Dopiero teraz zauważyłem że tak napisałeś. To jednak Tajfun jest75ronin pisze:Lisek, no, no, no....
Jak dla mnie fotki:
- Rafałek: 34.
W sieci znalazłam taki filmik z Radomia Akrobacje samolotu transportowego autostwa Curiosity
Zdjęcia fantastic.Aż się oczy śmieją.
Z przykrością muszę stwierdzić,że tuż nad moją głową,przeleciał CH-47.Leciał powoli,a ja jak ten idiot,patrzyłem podczas gdy aparat leżał tuż obok.

Z przykrością muszę stwierdzić,że tuż nad moją głową,przeleciał CH-47.Leciał powoli,a ja jak ten idiot,patrzyłem podczas gdy aparat leżał tuż obok.
Tańczący z flarami
, autor CODApl
Su 22M4, autor wittmann51
W okolicy 1 min 5s - 1 min 11 s głośniki troszkę mocniej (tak, żeby nie przestraszyć sąsiadów
) - dla tych, co nie byli nigdy na takich pokazach żeby poczuli się trochę jakby tam byli

Su 22M4, autor wittmann51
W okolicy 1 min 5s - 1 min 11 s głośniki troszkę mocniej (tak, żeby nie przestraszyć sąsiadów
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2013, 20:25 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.