[2016] Wpadły mi w oko...
- lubonianka
Re: [2016] Wpadły mi w oko...
I malutkie lub małe sprostowanie
pod rybołowem jest biegus no właśnie... moim zdaniem malutki 
Dzięki Wam za miłe słowa!
Lubonianko-też mam takie wrażenie, a bazuję na kolorze nóg, nasadzie skrzydła oraz ogólnej temperaturze kolorystyki pokryw naskrzydłowych.
Lubonianko-też mam takie wrażenie, a bazuję na kolorze nóg, nasadzie skrzydła oraz ogólnej temperaturze kolorystyki pokryw naskrzydłowych.
Pod rybołowem będzie raczej mlody biegus krzywodzioby 
Dzięki, Acci!
a ja znów trochę namieszam,bo wg mnie to będzie biegus mały
Taki jak tu : https://www.google.pl/search?q=biegus+ma%C5%82y&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxpr66r5bPAhXBCiwKHQRXAg0Q_AUICCgB&biw=1680&bih=861#imgrc=zlReuRIl_rN9eM%3A
Taki jak tu : https://www.google.pl/search?q=biegus+ma%C5%82y&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxpr66r5bPAhXBCiwKHQRXAg0Q_AUICCgB&biw=1680&bih=861#imgrc=zlReuRIl_rN9eM%3A
Coś tu nie pasuje jednak, biegus Apolla nie jest tak krępy i przysadzisty jak biegus mały. Nie zgadza się też kolor nóg. U biegusa małego są one żółte i to zarówno u młodych jak i dorosłych.
Nie daje mi spokoju ten biegus 
ale jednak pozostanę przy krzywodziobym.
Porównałem go jeszcze raz z małym i dodatkowo ze zmiennym, sylwetka i ubarwienie przemawia za krzywodziobym.
ale jednak pozostanę przy krzywodziobym.
Porównałem go jeszcze raz z małym i dodatkowo ze zmiennym, sylwetka i ubarwienie przemawia za krzywodziobym.
Udaję się teraz do fryzjera
, ale po powrocie wrzucę jeszcze 2 fotki.
Cierpliwie poczekamy,bo ja również pozostaję przy biegusie małym 
A i jeszcze zapomniałem ci pogratulować fantastycznych zdjęć siewkusów i żwirowca
A i jeszcze zapomniałem ci pogratulować fantastycznych zdjęć siewkusów i żwirowca