8 marca DZIEŃ KOBIET
Moderator: Lamika
Re: 8 marca DZIEŃ KOBIET
Wszystkim kobietom NAJLEPSZEGO ! Pachnących kwiatów,powodzenia u panów i dobrego wina
P.S Ktoś mi może wyjaśnić czemu cała moje kasa w portfelu dzisiaj nagle wyparowała
P.S Ktoś mi może wyjaśnić czemu cała moje kasa w portfelu dzisiaj nagle wyparowała
Jakże mogłaś to wiedzieć jako malutki smarkacz?lubonianka pisze:jak czytałam życzenia od Ciebie, to tak jakoś przypomniały mi się czasy, gdy w kolejkach stało się całą noc i nie wiedziało za czym się stoi![]()
- lubonianka
Krakers, 78 - dziękuję za pamięć
Co do kasy Krakers, masz za dużo kobitek, skoro tak dużo pieniędzy wydałeś
Apollo- pamiętam, jak tato wychodził na noc w kolejkę, a za dnia ja też stałam na zmianę lub żeby każdy wziął swój przydział (np.paczkę waty, proszek Radion itd)
Co do kasy Krakers, masz za dużo kobitek, skoro tak dużo pieniędzy wydałeś
Apollo- pamiętam, jak tato wychodził na noc w kolejkę, a za dnia ja też stałam na zmianę lub żeby każdy wziął swój przydział (np.paczkę waty, proszek Radion itd)
Eeeeeeeee Nie to żebym jakoś narzekał,ale akurat w moim przypadku ilość nie zawsze idzie w parze z jakością

- lubonianka
Na jakoś czasem trzeba długo poczekaćkrakers pisze:Eeeeeeeee Nie to żebym jakoś narzekał,ale akurat w moim przypadku ilość nie zawsze idzie w parze z jakością![]()
![]()
![]()