8 marca DZIEŃ KOBIET
Moderator: Lamika
- lubonianka
Re: 8 marca DZIEŃ KOBIET
Wszystkiego najlepszego Kobiety!

- lubonianka
No szok- tylu facetów się dziś logowało, a wątek założyła Jola... No ale mamy pierwszy wpis Pana
Dzięki Ciuciek! Ważne, że mój Pan mi o 24.00 życzenia złożył, reszta świata może później, albo wcale 
Kochane Laseczki 
Jeśli szczęście jest mierzalne, to życzę Wam go tyle, ile kwiatów dziś wręczono i ilu facetów się dziś nastało w kolejkach po te kwiaty.
Jeśli szczęście jest mierzalne, to życzę Wam go tyle, ile kwiatów dziś wręczono i ilu facetów się dziś nastało w kolejkach po te kwiaty.
- lubonianka
Dziękuję Apollo, choć jak czytałam życzenia od Ciebie, to tak jakoś przypomniały mi się czasy, gdy w kolejkach stało się całą noc i nie wiedziało za czym się stoiApollo pisze:Kochane Laseczki
No ale czasy goździków za nami- dziś mamy tulipany
A ja dostałam goździki
cały czas czuję do nich sentyment i innych kwiatków nie chcę 
Dziękuję wszystkim Panom z forum, bo myślę, że inni Panowie tu zajrzą i nawet, gdyby nie napisali, to pomyślę o nas ciepło
Dziękuję Ciuciek
Apollo 
Dziękuję wszystkim Panom z forum, bo myślę, że inni Panowie tu zajrzą i nawet, gdyby nie napisali, to pomyślę o nas ciepło
Dziękuję Ciuciek