[2015] Wpadły mi w oko...
Re: Wpadły mi w oko...
Apollo
Jestem zafascynowana Twoją ptasio - wakacyjna opowieścią zakończoną portretem kobczyka 
- lubonianka
Hehe, bo widzisz, my pstrykamy "jak leci" czyli "co nam wpadnie w oko" a potem dopiero uświadamiasz nam, co mamy
Tak, Apollo chyba jest załamany ... mama pustułka okazała się kobczykiem... No co za pech

Tak, Apollo chyba jest załamany ... mama pustułka okazała się kobczykiem... No co za pech
Szykuje się drugi z rzędu kobczykowy rok.
Warto teraz sprawdzać pola uprawne. Już nawet pomijam drapole ale można też trafić na jakieś siewki.
Warto teraz sprawdzać pola uprawne. Już nawet pomijam drapole ale można też trafić na jakieś siewki.
- lubonianka
apollo pisze:Acci, to fakt - dopiero odzyskuję czucie w palcach u rąk. Ten kobczyk to 113 gatunek w życiu, ale 100. w tym roku!
GRATULUJĘ 100
I ja ze swojej strony również życzę drugiej setki
.... tylko zaznaczam, że teraz będzie coraz trudniej 
Nie ma wyboru - by spełnić Wasze życzenia, muszę kupić namiot i zamieszkać w takiej czatowni. 
- lubonianka
Możesz liczyć na moje odwiedziny! 
Początkowo ta czatownia brzmiała jak wyrok, ale dzięki deklaracji Lubonianki zaczyna robić się ciekawie
.
- lubonianka
apollo pisze:Początkowo ta czatownia brzmiała jak wyrok, ale dzięki deklaracji Lubonianki zaczyna robić się ciekawie.
No widzisz- za karę będziesz mieć nagrodę
Apollo
Bardzo,bardzo ciekawe i obserwacje i komentarze
Mam nadzieję że jeszcze duuuużo będzie i jednego i drugiego