Futrzaste Ellen
Moderator: Lamika
Lamika pisze:EllenUsłyszał, że zabrali Ci numer i chciał pokazać Orange co z nimi zrobi
Lamiko, to samo sobie pomyślałam jak weszłam do pokoju i zobaczyłam telefon w częściach i ten pogryziony tył
W każdym razie mina Thora i ta myśl spowodowały,że nawet się nie zezłościłam, tylko parsknęłam śmiechem
Pan Muppet był chory i leżał w łóżeczku ....
Zulka w nocy zmontowała aferę po tym jak Muppet przez sen dotknął ją łapą. Muppi rozbudzony i nie wiedzący o co chodzi wystartował do Bobasa a ten w ramach odwetu złapał go za tylną łapę.Thore oczywiście też się próbował podłączyć , szczypiąc Muppeta w zadek. Ranka po ugryzieniu jest maleńka,ale Muppet jak prawdziwy afgan oczywiście umiera
Łapa w górz e,wzrok cierpiętnika , o wejściu i zejściu z kanapy nie ma mowy
(oczywiście jak jest w pobliżu mnie bo w momencie kiedy został sam z jedzącymi kotami,świetnie sobie poradził by podłączyć się do kocich misek)
. A kiedy przyjechał kurier z dostawą pobiegł do drzwi na czterech.
Na łapie jest okład z sody, który usatysfakcjonował Muppeta.
Teraz , przez kilka dni mam dodatkowe zadanie - współczuć biednemu Muppikowi

Kogel mogel trochę ukoił ból

Zulka w nocy zmontowała aferę po tym jak Muppet przez sen dotknął ją łapą. Muppi rozbudzony i nie wiedzący o co chodzi wystartował do Bobasa a ten w ramach odwetu złapał go za tylną łapę.Thore oczywiście też się próbował podłączyć , szczypiąc Muppeta w zadek. Ranka po ugryzieniu jest maleńka,ale Muppet jak prawdziwy afgan oczywiście umiera
Teraz , przez kilka dni mam dodatkowe zadanie - współczuć biednemu Muppikowi

Kogel mogel trochę ukoił ból

Re: Futrzaste Ellen
Ellen
No ja nie wiem czy jakie laski do chodzenia by sie nie przydały i odszkodowanie oczywiście-połowe porcji obiadowej Bobasa i połowe Zulki 
Re: Futrzaste Ellen
Choremu pieseczkowi należą się względy
Jeden z moich psów (Bies) też był taki i też życzył sobie jedzenie do łóżka.Ale jak suczkę zobaczył,to natychmiast był zdrowy i sprawny