Jaki wyliniały, jaki wyliniały ? To jeszcze dzieciuch. Ma dopiero 12 miesięcyDługiMarek pisze:Czamuon taki....wyliniały
![]()
Tośka też się tak umie poskładać czyli jest...............
Futrzaste Ellen
Moderator: Lamika
Re: Futrzaste Ellen
Ellen, prezent w postaci psa jest rzeczywiście oryginalny. Cieszysz się bardzo ale czy dla tego psa nie będzie to trudne rozstanie z dotychczasowym "państwem" 
Kawusiu, Thore jest z hodowli gdzie nie był sam .Poza tym 12 miesięczny afgan to tak naprawdę szczenię, jest jeszcze bardzo "plastyczny" i szybko zaadoptuje się do nowego domu,tym bardziej że będzie miał Muppeta.Kawusia pisze:Ellen, prezent w postaci psa jest rzeczywiście oryginalny. Cieszysz się bardzo ale czy dla tego psa nie będzie to trudne rozstanie z dotychczasowym "państwem"
Dziś kolejny piękny dzień,który trzeba było wykorzystać

Stefan był bardzo zawiedziony,że spotkanie było krótkie

Bobas jak zawsze własnymi ścieżkami chodził

Muppet poznał sąsiadkę zza płotu i bardzo sobie przypadli do gustu

Do domu prędko, prędko ...
Ellen
To nie było spotkanie tylko audiencja,więc nie mogła być długa
Ciekawa jestem czy Zulkę da sie wyprzedzić w biegu do domu
I ciekawe co narozrabiała-jakąś ma taką podejrzaną minkę 
Jolu, pierwszy w domu był BobasJola pisze:EllenTo nie było spotkanie tylko audiencja,więc nie mogła być długa
Ciekawa jestem czy Zulkę da sie wyprzedzić w biegu do domu
![]()
I ciekawe co narozrabiała-jakąś ma taką podejrzaną minkę
Ellen, kiedy przybędzie do Ciebie ten prezent... bardzo jestem ciekawa jego przyjęcia przez domowników 
Prezent rewelacyjny
Pamietam jak ja sie ze swojego prezentu cieszyłam i odliczałam dni
A Muppet z wywalonym jezykiem zawsze mnie rozbawia 

POZDRAWIAM
Kawusiu, jutro wieczorem będę wiedziała ... Thore będzie dostarczony przez Dingo Animal Taxi prosto do domu. Prawdopodobnie sobota albo niedziela. Wiem tylko,że będzie jechał przez Belgię.Kawusia pisze:Ellen, kiedy przybędzie do Ciebie ten prezent... bardzo jestem ciekawa jego przyjęcia przez domowników
Lapisko
Ellen,jak pogodzisz powitanie nowego lokatora z konkursem