Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Awatar użytkownika
Jola

Re: Czy musi być tytuł

Post autor: Jola »

Lamiko :D powód do urzędniczych przepychanek zawsze sie znajdzie,szkoda że końca tych głupich zagrywek nie widać :evil: A ja mam rade dotyczącą Kubunia-kup drugą pufę-jedna napewno bedzie wolna ;) :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
emen5

Post autor: emen5 »

Lamiko,przeczytałam w "Stołecznej",że urzędnicy,którzy chcieli się kontaktować ze Stołecznym Ratuszem,za karę siedzieli w pokoju karnym i zaklejali koperty :shock: Wreszcie się zbuntowali i poszli sobie ;) Czy nie zostaną zwolnieni :?: Coś mi to wygląda na przedszkole :o

A co do Kubunia,to Jola ma rację: kup drugi puf :lol:
Pozdrawiam
Obrazek
Fili

Post autor: Fili »

Kup drugi puf Lamiko, jak radzą koleżanki. Ale myślę, że Kubunio chce leżeć przy Twojej chorej nodze i przekazać jej trochę dobrej energii.
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Post autor: Ellen »

Pewnie część z Was pamięta Grega ( Perigord ) .... W grudniu Greg przeszedł operację. Niestety nadal nie chodzi,przebywa w szpitalu rehabilitacyjnym :(
Bardzo Was proszę abyście trzymali kciuki za Grzesia,za jego powrót do zdrowia . :idea:
Awatar użytkownika
Jola

Post autor: Jola »

Ellen :D Zawsze na Naszym forumku było dużo dobrej energii. Wierzę że i tym razem przekażemy ją Grzesiowi :D Trzymam kciuki mocno :!:
Obrazek
Awatar użytkownika
Alicja

Post autor: Alicja »

Ja też trzymam :!:
P o z d r a w i a m
Obrazek
Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Pamiętam Grega, oczywiście. I ślę w jego kierunku dużo dobrych myśli, aby stopniowo mu się poprawiało. :)
Birds of a feather flock together.
Awatar użytkownika
emen5

Post autor: emen5 »

Dołączam swoje dobre myśli i życzenia poprawy zdrowia :D
Pozdrawiam
Obrazek
Fili

Post autor: Fili »

Pozdrawiam Grega i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Kiedy skończy się bezczelna mania nabijania kabzy operatorom telekomunikacyjnym :?: :evil: Usiłuję się dodzwonić do informacji podatkowej - a wygląda to tak, że najpierw jest, nie wiadomo po co, nagranie: "Nie odkładaj słuchawki" - jakbym wystukiwała numer tylko po to, zeby się natychmiast rozłączyć. Potem jest dłuższa przerwa, potem następne nagranie: "W trosce o wysoką jakość usług, bla bla bla, koszt połączenia bla bla bla"- przez minutę lub dłużej, po czym teoretycznie ma nastąpić połączenie, ale nic z tych rzeczy: Włącza się następne nagranie: "Wszyscy konsultanci są zajęci - proszę zadzwonić później" wyjątkowo aroganckim głosem. Żadnego tam: Proszę czekać, przepraszamy za zwłokę czy temu podobne. Nie, od razu "Zadzwoń później" czyli pocałuj nas w nos, odczep się, spadaj na drzewo ze swoimi pytaniami :evil: :mrgreen:
Ja nawet rozumiem, że konsultanci mogą być zajęci, ale dlaczego agenda państwowa nie szanuje mojego czasu i pieniędzy :?: Dlaczego mam przez kilka minut wysłuchiwać tych nagranych bzdur, tylko po to, żeby na końcu usłyszeć - zajęte :?: :evil:
Birds of a feather flock together.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ponarzekaj - będzie lżej”