9 luty - poniedziałek
Moderator: Lamika
Re: 9 luty - poniedziałek
78
zadbany masz karmnik 
Rano piękna zima, a po południu zaczęło się wszystko topić, zrobiło się okropne błoto pośniegowe.
Ciekawe, jaka zima jest u Was?

Rano piękna zima, a po południu zaczęło się wszystko topić, zrobiło się okropne błoto pośniegowe.
Ciekawe, jaka zima jest u Was?

Fili
I do Nas zima zawitała,ale na krótko.Teraz deszcz pada a wilgoć taka że łzy same z oczu lecą

Fili, dobrze, że zrobiłaś zdjęcie bo całkiem ładnie w tym Parku wyglądają ostatnie godziny śniegu 
U nas natomiast dzień był bardzo ładny. Przeważało słońce i w tym czasie na termometrze przy oknie było... +2o C
Jak to zobaczyłam to zaraz wyszłam kupić byle co, żeby mieć celowy spacer i faktycznie było wiosennie , bez wiatru 
U nas natomiast dzień był bardzo ładny. Przeważało słońce i w tym czasie na termometrze przy oknie było... +2o C
U mnie też już pada deszcz.... i biały puch już nie jest puchem.
Kawusiu, czy wczoraj u Was na Wybrzeżu była wichura? była cofka morza? może masz zdjęcia?
Kawusiu, czy wczoraj u Was na Wybrzeżu była wichura? była cofka morza? może masz zdjęcia?
Fili... nie mam pojęcia, wczoraj byli młodzi na obiedzie i do wieczorka nie wyglądałam przez okno ani nie wychodziłam z domu. Rano było spokojnie.