Karmniki Emen
Moderator: Lamika
Re: Karmniki Emen
Mirtusz,co masz na myśli
Bo jakoś podejrzliwie popatrzyłam na Twój wpis 
Wróbelki i sikorki jedzą na potęgę
Niestety,przy próbie bliższego ujęcia nie podlatują do karmnika
Nawet gdy schowałam się za brzozą,przelatywały obok aby mnie zobaczyć i nie siadały na karmniku

U sąsiadki,która ma balkon dwa piętra nade mną,pojawiają się inne ptaki.Tyle,że sąsiadka nie zna ich nazw
Czemu do karmnika nie zaglądają
A może po prostu ja ich nie spotykam 

U sąsiadki,która ma balkon dwa piętra nade mną,pojawiają się inne ptaki.Tyle,że sąsiadka nie zna ich nazw
Ostatnio zmieniony 28 paź 2014, 19:31 przez emen5, łącznie zmieniany 1 raz.
Mimo niedoskonałości mojego sprzętu,będę Was - dla dokumentacji - co jakiś czas dręczyć zdjęciami karmników
Oto krótkie sprawozdanie z kolejnej próby przyłapania ptaszków na późnym śniadaniu
Podchodziłam z telefonem w ręku i podchodząc jak najbliżej,pstryknęłam prawie bez mierzenia
Z sześciu żerujących na dwóch karmnikach pozostały trzy,a pozostałe uciekły na gałązki brzozy.Natomiast pod drzewem udało się przyłapać uciekającego biało szarego gołąbka,którego inne nie zaakceptowały

Na kolejnym zdjęciu widać bardzo dobrze gołąbka,ale wróbelki i sikorki przeniosły się jeszcze dalej

cdn
Oto krótkie sprawozdanie z kolejnej próby przyłapania ptaszków na późnym śniadaniu
Podchodziłam z telefonem w ręku i podchodząc jak najbliżej,pstryknęłam prawie bez mierzenia

Na kolejnym zdjęciu widać bardzo dobrze gołąbka,ale wróbelki i sikorki przeniosły się jeszcze dalej

cdn