Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
- DługiMarek
Re: Czy musi być tytuł
Dopiero teraz tutaj "dotarłem"....Fili-jak nie masz AC to problem....Jak ich nie złapią(a na 99,9% nie złapią) to masz wydatki....Niech to diabli....Też myślałem po przejściu na emeryturę nie płacić AC i Asistance ale.....lepiej nie kusić losu.Padło mi kiedyś sprzęgło-200 km od domu.Sobota,koło 17-tej...i życzę szczęścia w szukaniu lawety.Od tego czasu oprócz AC mam też Asistance.Wiem-to kosztuje ale w razie czego.....nie martwię się.A części do swojego autka najlepiej szukać po szrotach ....Tylko z zamkami będzie kłopot-znaczy -koszt.
Lamiko, Emen, Ellen, Alicjo, Jolu, Marku dziękuję bardzo
Takie słowa współczucia i zrozumienia bardzo pomagają 
Samochodzika już nie ma, syn postanowił go zezłomować. Stwierdził, że nie będzie wydawał pieniędzy na naprawę. Zbiera na nowszy samochód. Trochę mi było smutno, jak moje autko zostało odholowane na złomowisko. Jednak tyle lat bylo i polubiłam je.......
Samochodzika już nie ma, syn postanowił go zezłomować. Stwierdził, że nie będzie wydawał pieniędzy na naprawę. Zbiera na nowszy samochód. Trochę mi było smutno, jak moje autko zostało odholowane na złomowisko. Jednak tyle lat bylo i polubiłam je.......
Fili,współczuję
Człowiek przyzwyczaja się do samochodzika,ale syn miał rację,bo przy braku AC to pewnie za dużo kosztowałaby naprawa 
Wczoraj narozrabiałam. Właściwie nie ja, tylko moja pralka. Przestała prać. Dała znać, żeby przeczyścić filtr. Nie można było go odkręcić, w końcu jak mężowi się udało, woda tak szybko chlusnęła, że zalała łazienkę i przedpokój. Ratowaliśmy podłogę wszystkimi ręcznikami i ścierkami. Bałam się, że zalaliśmy sąsiadów, ale nie skarżyli się. Wyleciały przez filtr kuleczki plastikowe. Odczepiły się od sznurka ściągającego spodnie i one zablokowały pranie. I pralka znów zaczęła pracować. Ale w nocy musiałam jeszcze wyprać te ręczniki i ściereczki, więc prawie do 1 pilnowałam pralki.
Balam się, że czeka mnie zakup nowej pralki, a to tylko kuleczki narobiły zamieszania.
Balam się, że czeka mnie zakup nowej pralki, a to tylko kuleczki narobiły zamieszania.
Fili
I z tego należy sie cieszyć że jeszcze nie musisz wydawać pieniążków na nowa pralkę. I z tego że sąsiedzi się nie "zalali". I z tego że się wszystko dobrze skończyło. O rany! Ile tu powodów do radości

Fili, no to nieźle narozrabiały kulki, paskudy , że też się poodrywały. Tak myślę, że jak sztuka jakiejś odzieży ma "podejrzane" dodatki to lepiej to prać w siateczce. Sama myślę aby taką siatkę zakupić.
Najważniejsze, że woda nie zdążyła narobić Wam i sąsiadom szkód
Najważniejsze, że woda nie zdążyła narobić Wam i sąsiadom szkód
Wczoraj kupiłam 2 siateczki w "Biedronce". Była promocja 
Teraz będę uważać przy praniu.
Teraz będę uważać przy praniu.