Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
Marek, musimy się trzymać. Takie to życie. Mojej Cziki tez już nie ma. Nie pisałem. Muszka ma wielkiego guza.
Marku, bardzo Ci współczuję 
Współczuję Wszystkim, którym odeszły ukochane zwierzaczki.
Współczuję Wszystkim, którym odeszły ukochane zwierzaczki.
- DługiMarek
Dzięki za słowa otuchy.....
Na razie jesteśmy jak przekłuty balon z którego zeszło powietrze.....Tyle miesięcy walki o psa i nic....Żony nie było ponad tydzień-jak przyjechała-Majka przywitała się,były piski,lizanie,kręcenie młynka ogonem i ....zaczęło się pogarszać.Wyglądało to jakby Majka czekala na powrót żony aby się pozegnać.....Dobrze że udało się ściągnąć fajną weterynarz do domu która pomogła Majce odejść....Głaskaliśmy ją do końca.
Na razie jesteśmy jak przekłuty balon z którego zeszło powietrze.....Tyle miesięcy walki o psa i nic....Żony nie było ponad tydzień-jak przyjechała-Majka przywitała się,były piski,lizanie,kręcenie młynka ogonem i ....zaczęło się pogarszać.Wyglądało to jakby Majka czekala na powrót żony aby się pozegnać.....Dobrze że udało się ściągnąć fajną weterynarz do domu która pomogła Majce odejść....Głaskaliśmy ją do końca.
Ellen
Nie pomyślałam o wysokim płocie,dobrze że nic jej sie nie stało. Patrząc na bidulke myślę,że bez ogona miała naśladować rotwailera

Biedna malutka
Wygląda na wilkowatą tylko kto jej ogon obciął
To ktoś z Twoich sąsiadów,którzy wiedzą,że masz zwierzaki 
Do diabła, że tacy ludzie chodzą po świecie
Bidulka
Dobrze, że jej się nic nie stało
emen
Psinka mogła urodzić się ze zredukowanym ogonem. Misia miała takiego szczeniaczka.
emen
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Moim zdaniem to będzie piękny pies..... i na pewno znajdzie dom, w którym będzie kochany.