Gorzej, jak Kawusia akurat nie będzie wychodziła przez cały dzieńAlicja pisze:odtąd zanim wyjdziesz z domu, 10 razy sprawdzisz, czy nie zostawiłaś czegoś włączonego
Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re:
Alicjo.. ile razy to sobie przyrzekamAlicja pisze:Kawusiuwspółczuję nerwów, gdy już zorientowałaś się, co tak pstryka i szkoda zbędnego wydatku
mam jednak wrażenie, że to był ostatni przejaw "sklerozy" i odtąd zanim wyjdziesz z domu, 10 razy sprawdzisz, czy nie zostawiłaś czegoś włączonego
Re: Czy musi być tytuł
Kawusiu
zapomniało Ci się z tym żelazkiem, ale tak czasem się zapomina
Dobrze, że nie spadło włączone z półki.
Ale jestem zła
Wyjątkowo paskudnie zaczął mi się tydzień
Rano okazało się,że mi ukradli tablice samochodowe
Musiałam jechać na policję,a tam kolejka na 3-4 godziny
Pani policjantka poradziła mi,żeby zostawić samochód pod komendą i przyjechać wieczorem
A ja mam dzisiaj zebranie.A jutro trzeba będzie załatwiać nowe tablice i cały plan na najbliższe dni przewrócił się do góry nogami 
To nie długo zostanie popełnione przestępstwo i to na konto emen.Trzeba szybko zgłaszać kradzież tablic.
Emen, a na Policji nie powiedzieli, że to..... "mała szkodliwość społeczna"?
W każdym bądź razie współczuję Ci bo to duży stress a i załatwiania dużo 
Trochę zachodu
i wszystko załatwione
Od 9-ej do 12.30
Po kolei policja i Wydział Komunikacji.Mam nowe tablice z nowymi numerami i tymczasowy dowód rejestracyjny za drobne 180 złotych i 50 groszy
Okazuje się,że nowe tablice dostaję od ręki,a na takie ze starym numerem muszę czekać tydzień za taką samą cenę. No to wzięłam nowe.Jeszcze tylko kupić ramki i założyć.Uff