Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
Emen
Miałaś dużo szczęścia,przecież mógł znaleźć złodziej kluczyki i pomalutku dojść który to samochód .Masz je z powrotem i to jest ważne. I z tego należy się cieszyć 
Dlaczego moje dziecko prześladuje pech
Dwa lata temu miała wywrotkę na rowerze. Kontuzja kolana, operacja jedna, operacja druga, zwolniona z pracy.
Wczoraj jadąc na rowerze - przejeżdżając przez przejście dla pieszych ( przejście bez świateł) rano za jasności już wjeżdżała na chodnik (ulica bez drogi rowerowej) została potrącona przez samochód. Pogotowie, policja, do szpitala - sprawa podobna tylko z drugim kolanem
Akurat weekend więc na razie dodatkowe badania no i czekanie na operację.
Jest wściekła, załamana, zrozpaczona.
Współczujemy Jej i pocieszamy .......
Dlaczego, dlaczego, dlaczego
Dwa lata temu miała wywrotkę na rowerze. Kontuzja kolana, operacja jedna, operacja druga, zwolniona z pracy.
Wczoraj jadąc na rowerze - przejeżdżając przez przejście dla pieszych ( przejście bez świateł) rano za jasności już wjeżdżała na chodnik (ulica bez drogi rowerowej) została potrącona przez samochód. Pogotowie, policja, do szpitala - sprawa podobna tylko z drugim kolanem
Akurat weekend więc na razie dodatkowe badania no i czekanie na operację.
Jest wściekła, załamana, zrozpaczona.
Współczujemy Jej i pocieszamy .......
Dlaczego, dlaczego, dlaczego

Kawusiu
Bardzo przykra sprawa
Z rowerem i tak Córunia musi sie rozstać bo ma kontuzowane juz dwa kolana
Powiedz Córci ode mnie że nie wolno sie załamywać!!! Ważne jest pozytywne myślenie! Ja mam juz jedno kolano naprawione-jeśli nie liczyć bardzo kosztownych zastrzyków co pół roku i czekam z niecierpliwością na naprawe drugiego. Mój lekarz powiedział że chyba tylko dobremu nastawieniu tak szybko wszystko sie wygoiło i nie bolało
Życzę aby wróciła nadzieja i pozytywne myślenie-bo to jest naprawde ważne 
Kawusiu
Przekaż córci wyrazy współczucia
Ale Jola ma rację
Musi w sobie wyrobić nawyk pozytywnego myślenia,bo to na prawdę pomaga.No i faktycznie z rowerem musi się bezapelacyjnie rozstać