Poza tym jeśli ktoś ma kupę kasy a chce się pozbyć zwierzaka to kasa też może nie być zaporą.
Futrzaste Ellen
Moderator: Lamika
Jak się okazuje to niestety spisanie danych z dowodu nie daje gwarancji .... Ja spisałam dane i ......
Okazało się , że w międzyczasie ludzie zmienili miejsce zamieszkania , numery telefonów ..... A o kaucji nie myślałam .
Poza tym jeśli ktoś ma kupę kasy a chce się pozbyć zwierzaka to kasa też może nie być zaporą.
Re: Futrzaste Ellen
Ellen, piękna Twoja dusza i tylko mogę podziwiać Twoje poświęcenia dla zwierząt . Głaskanka dla futrzaków 

Kiedyś próbowałem policzyć kocią ekipę Adminki, ale szybko się pogubiłem
Od razu poproszę o głaskanko i drapanko dla Futrzastych Ellen
Fajny ten pomysł z hotelem dla kotów, Ellen. To na 100% coś dla Ciebie
Ze zwierzętami radzisz sobie doskonale, to i z ludziami poradzisz sobie... jakoś
Jak przyjdzie co do czego, koniecznie wprowadź kaucję, po prostu musisz... Sama widzisz jak potrafią zachowywać się ludzie, a to porzucą pupila jak zbędną rzecz, a to zmienią zdanie i nie uprzedzą o wycofaniu rezerwacji itd., itd. Zresztą przedpłata w hotelu dla zwierząt to norma. Rozgadałem się
Trzymam za Was kciuki
Powodzenia 
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Ellen
też nie umiem zliczyć Twoich kotków, ale każdego z osobna proszę pogłaskać w moim imieniu