8 października - wtorek
Moderator: Lamika
Re: 8 października - wtorek
Wieczorem się okazało, że na nogach mam cztery kleszcze
Dwa już były przyssane a dwa szukały jeszcze miejsca
O tej porze jeszcze są ?!
Byłam w spodniach ale miałam krótkie skarpetki i adidasy bo w kaloszach byłoby mi za ciepło.
Też na razie straciłam ochotę na grzyby.... ew. do lasu po ścieżkach.
Też na razie straciłam ochotę na grzyby.... ew. do lasu po ścieżkach.
Kawusiu,dokąd nie ma sporego mrozu,dotąd są kleszcze.Trzeba się spryskiwać takim preparatem przeciw kleszczom

Kawusiu
Z doświadczenia leć do lekarza,powinnaś pobrać antybiotyk a za 6 tygodni badania na borelioze-prosze posłuchaj tym bardziej że dwa były wessane
A swoja drogą czterech na raz jeszcze nie miałam i nie widzialam 
Jolu, nie denerwuj się i dziękuję za troskę
Naprawdę dobrze się obejrzałam, dwa wessane były ale chyba dopiero co bo zdołałam je igłą wydłubać. Dzisiaj jest tylko jeden malutki ślad od igły i nic się nie dzieje 

Kawusiu
Może jestem przeczulona ale boreliozę radzę za kilka tygodni zbadać-bez rumienia też się choruje 
A teraz jesień na polach i motolotniarz

A teraz jesień na polach i motolotniarz

Ja po przyjeździe z wycieczki miałam wielki rumień po jakimś ugryzieniu. Lekarz nawet się nie zastanawiał, co mnie ugryzło, tylko od razu dostałam antybiotyk.
Jolu
ładnie wygląda jesień na polach. Oby jak najdłużej była słoneczna pogoda, bo zdjęcia zmieniających się drzew i całej przyrody w słońcu wyglądają pięknie.
Zdjęcia na 1 str. tego tematu zrobiłam 2 dni temu, a dzisiaj wygląda tak. Drzewa szybko zmieniają barwę.

Jolu
Zdjęcia na 1 str. tego tematu zrobiłam 2 dni temu, a dzisiaj wygląda tak. Drzewa szybko zmieniają barwę.