Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
Męża siostra przewróciła się , nie zwróciła uwagi, że ma wykrzywioną połowę twarzy. Dopiero jak przyszliśmy zauważyliśmy to, a to było po dwóch dniach..... szybko do lekarza i okazało się, że doznała udaru. Długo by opisywać ... ale skończyło się niestety niedowładem ręki i nogi.
Marku,wykazałeś się niedopuszczalnym lekceważeniem własnego zdrowia
Natychmiast do lekarza

Dostałam dzisiaj rozliczenie zużycia energii elektrycznej z prognozą na następne półrocze.Oczywiście,opłata jest wyższa niż poprzednia
W kwietniu u nas w niektórych mieszkaniach wymieniano liczniki - podobno skończył się okres legalizacji.Ale wg nowego licznika mam zużycie mniejsze o ponad 20kwh miesięcznie
Nikt starego licznika nie sprawdzał a ja od 1,5 roku mam dużo wyższe zużycie energii.W sprawie starego licznika trzeba napisać reklamację. Napiszę,ale czy coś pomoże
Wątpię 
Minionej nocy miałam przygodę, która się skończyła ... przeżyciem 
Zasypiając widziałam na zegarze godz. 1:00 W pewnym momencie do mojego nosa doszedł jakiś podejrzany zapach
Obudziłam się o godz. 2:15 i myślę sobie ...o , jakimś sąsiadom przypalił się dżem. Wstałam ... i w tym momencie przypomniało mi się, że wstawiłam na gaz garnek z wiśniami na kompot. Kawusiowy smacznie spał po meczu a ja do kuchni i cóż widzę
kompotu w garnku nie ma, jest natomiast wysmażający się syropem garnek. No to do roboty. Zamoczyłam garnek w misce i wyniosłam na balkon. Zrobiłam przeciąg bo mnie w gardle drapała spalenizna .... czuję ją nawet w tej chwili. Garnek chyba uratuję ale najważniejsze , że być może mój czujny noc uratował sytuację
Nie wiem czy się śmiać czy płakać.... a wszystko przez ten mecz
Zasypiając widziałam na zegarze godz. 1:00 W pewnym momencie do mojego nosa doszedł jakiś podejrzany zapach
Obudziłam się o godz. 2:15 i myślę sobie ...o , jakimś sąsiadom przypalił się dżem. Wstałam ... i w tym momencie przypomniało mi się, że wstawiłam na gaz garnek z wiśniami na kompot. Kawusiowy smacznie spał po meczu a ja do kuchni i cóż widzę
Nie wiem czy się śmiać czy płakać.... a wszystko przez ten mecz
Kawusiu
Cieszyć się,bo wszystko dobre co się dobrze kończy
Co do licznika,to jeszcze nie napisałam reklamacji na licznik,bo te upały jednak mnie paraliżowały
Czekam na nowe przeliczenie zaliczek na podstawie podanego stanu licznika 
Co do licznika,to jeszcze nie napisałam reklamacji na licznik,bo te upały jednak mnie paraliżowały