Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
Kawusiu dziękuję za wieści
Uściskaj Córcie ode mnie
Wcale sie nie dziwie że płakała.Mam nadzieję że ta trzecia będzie ostatnią i że nie będzie musiała czekac kolejny rok
Mnie też to czeka i boja mam strasznego
Trzymajcie się 
Kawusiu
Współczuję Twojej Córci i Tobie
Obserwując przypadki moich znajomych dochodzę do wniosku,że ortopedzi to najgorsza kategoria lekarzy
Trudno spotkać dobrych
Trzymajcie się 
Kawusiu
Trzymam kciuki za Twoją córcię
Niech nie upada na duchu
Przecież może być już tylko lepiej, prawda
Przekaż jej życzenia zdrowia 
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Kawusiu
ja również życzę zdrowia Twojej córce.
Trzymajcie się! 
Wszystkich tu wpisujących swoje żale pozdrawiam i przytulam
Pewnie ja też kiedyś skorzystam z tego miejsca 
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa , które przekażę córce. Ciepłych słów pocieszenia nigdy nie za wiele 
Życzenia częściowo się spełniły. Dzisiaj córka była na po zabiegowym spotkaniu u lekarza, który przeprowadzał artroskopię. Pocieszył córkę, że nie jest tak źle. Na pewno będzie przeprowadzona rekonstrukcja ACL ale za jakiś czas bo w tej chwili to nie jest kwestia "życia i śmierci ". Córka może pomału "odrzucić" kule, jak już nie będzie odczuwała bólu może jeździć na rowerze - co dla Niej jest najlepszą wiadomością. Za równe cztery tygodnie znowu spotkanie z lekarzem. Po tym spotkaniu być może lekarz podpisze papierek o zakończeniu leczenia ( nie licząc rehabilitacji) i córka będzie mogła rozpocząć "proces" odszkodowania a także zarejestrować się w Urzędzie Pracy- bo przecież wspaniały pracodawca Ją zwolnił .
Jesteście bardzo mili i życzliwi dlatego podzieliłam się dzisiejszą pozytywną wiadomością.
Jesteście bardzo mili i życzliwi dlatego podzieliłam się dzisiejszą pozytywną wiadomością.