Spotkanie nad morzem...Fili i Kawusi

Moderator: Lamika

Fili

Re: 13 stycznia

Post autor: Fili »

Dobry wieczór :)
Dziś spędziliśmy bardzo miły dzień z Kawusiowymi :) Mimo mrozu i zimnego wiatru spotkanie z Kawusią i Mężem nie pozwoliło mi za bardzo zmarznąć :)
Najpierw byliśmy na spacerze, obejrzeliśmy stadion PGE Arena - olbrzym, przy którym byliśmy malutcy :)
Obrazek

Obrazek
A po spacerku do domu na ciepły i pyszny obiadek. Czas nam za szybko zleciał. Musiałam się jednak pojawić na kolacji w sanatorium, bo bałam się tej "żółtej kartki" :)
Kawusiu, dziękuję :)

Jolu, dziś nie będzie zdjęcia morza, bo nie byłam nad morzem.....wybaczysz mi , prawda? :)
Awatar użytkownika
Jola

Post autor: Jola »

Fili :-D Oczywiście że wybaczam-wszak widok Kawusi i Kawusiowego i Was cenniejszy niż morze :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Fili :) Morze nie zając ;) Jutro będzie na swoim miejscu, i pojutrze, i za tydzień też ;)
Birds of a feather flock together.
Awatar użytkownika
Kawusia

Re: 18 styczeń

Post autor: Kawusia »

Nie doczekaliśmy się słońca, ale i tak podjechaliśmy do lasu aby moi goście zobaczyli Operę Leśną w zimowej szacie.
Niestety nie można było wejść dalej i zdjęcia zrobiliśmy "w bramie", która bardzo chciała nas wpuścić ale już na pewno by nas nie wypuściła :mrgreen: a zimno było brrrrr :)
Obrazek
Obrazek
Kocham moje miasto
Obrazek
Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Filisie maja urozmaicony pobyt :D A pozostanie za bramą do jutra mogłoby być niezapomnianą atrakcją :mrgreen:
Birds of a feather flock together.
Awatar użytkownika
Alicja

Re:

Post autor: Alicja »

Lamika pisze:Filisie maja urozmaicony pobyt :D A pozostanie za bramą do jutra mogłoby być niezapomnianą atrakcją :mrgreen:
Ale mogło by się to zakończyć "czerwoną kartką" :P
P o z d r a w i a m
Obrazek
Awatar użytkownika
Jola

Post autor: Jola »

Fili :-D Wnętrze Opery jest znane a brama nie :lol: A zostanie na noc groziłoby przemarźnięciem,więc dobrze że się nie zdecydowaliście ;) :-D
Obrazek
Fili

Post autor: Fili »

Kawusia nam tu pięknie urozmaica pobyt :)
Mimo zimna ...brrrr....zobaczyłam z daleka, jak wygląda Opera Leśna. Teraz , jak pokażą w tv, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że tam byłam.
Przy otwartej bramie było widać trochę Opery,
Obrazek
Opera Leśna jest położona w pięknym lesie, na terenie górzystym, jest dużo schodków, alejek. Latem jest tu pięknie.
Obrazek
Obrazek
Tej bramy baliśmy się, bo bardzo chciała nas zaprosić do środka, ale to było "podejrzane" zaproszenie. A może nie byłoby tak źle i moglibyśmy wrócić. :) Jednak nie ryzykowaliśmy :)
Awatar użytkownika
Kawusia

Spotkanie nad morzem ... Fili i Kawusi

Post autor: Kawusia »

Niestety, dzisiaj nam także słońce nie chciało się pokazać i na spacer na Molo w Brzeźnie ledwie zdążyliśmy pójść za jasności. ;)
Obrazek

Trochę zmarzliśmy mimo dziarskiego kroku więc szybko "zaliczyliśmy" ten spacer i pojechaliśmy na gorącą herbatkę.
Obrazek
Obrazek

Po miłym spotkaniu nadszedł czas pożegnania...
Obrazek
Obrazek

Dziękuję Fili I Tadeuszu za miłe spotkanie i mam nadzieję na następne. :D
Kocham moje miasto
Obrazek
Awatar użytkownika
emen5

Post autor: emen5 »

Kawusiu :) Dzięki za sprawozdanie :) Widać,że spotkanie było konstruktywne :lol: przebiegało w przyjaznej atmosferze :lol: .A mówiąc normalnym językiem,to widać jak przyjaźń internetowa zamienia się w realną :D
Pozdrawiam
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „O nas”