Londyn 2012 - Olimpiada
Re: Londyn 2012 - Olimpiada
Myślałem, że będzie lepiej. Wszyscy zawalają. Zobaczymy co będzie dalej 
No dokładnie, na razie wszyscy zawalają. Początek igrzysk był wymarzony i chwała Pani Bogackiej że zdobyła medal,
miałem nadzieję, że to zmobilizuje pozostałych naszych zawodników ale z tego co widzę to nadzieje na medal zostały nam już w większości
podczas zawodów w lekkoatletyce.
miałem nadzieję, że to zmobilizuje pozostałych naszych zawodników ale z tego co widzę to nadzieje na medal zostały nam już w większości
podczas zawodów w lekkoatletyce.
Jutro nasi siatkarze grają z Argentyną, o 17:45 . Obstawiam 3-0 dla nas 
Mamy kolejny medal. Magdalena Fularczyk i Julia Michalska wywalczyła brązowy medal w dwójce podwójnej w wioślarstwie. Brawo

Ostatnio zmieniony 04 sie 2012, 17:38 przez Maciek, łącznie zmieniany 2 razy.
Znowu trafiłem wynikCiuciek pisze:Jutro nasi siatkarze grają z Argentyną, o 17:45 . Obstawiam 3-0 dla nas
Cieszą następne medale
Dzisiaj zaczęła się lekkoatletyka 
będzie się działo, tutaj liczę na medale.
Dziewczynom oczywiście gratuluję medalu, oglądałem ten wyścig, ukłony dla naszych Pań
będzie się działo, tutaj liczę na medale.
Dziewczynom oczywiście gratuluję medalu, oglądałem ten wyścig, ukłony dla naszych Pań
Mamy kolejne medale, w dodatku złote
Wczoraj pierwszy złoty medal zdobył Adrian Zieliński w podnoszeniu ciężarów. Kategoria wagowa do do 85 kilogramów.
Drugi złoty medal zdobył Tomasz Majewski w pchnięciu kulą.
Brawo
Oby tak dalej 
Drugi złoty medal zdobył Tomasz Majewski w pchnięciu kulą.
Brawo
Ostatnio zmieniony 04 sie 2012, 17:39 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
To były emocje 
Majewski zaszalał, wszystkie próby powyżej 21 m, a w ostatniej kolejce jeszcze pokazał klasę i rzucił najdalej, to złoto mu się po prostu należało!
Do tego dodać jeszcze wcześniej zdobyty medal Adriana - no gęba się sama uśmiecha
Majewski zaszalał, wszystkie próby powyżej 21 m, a w ostatniej kolejce jeszcze pokazał klasę i rzucił najdalej, to złoto mu się po prostu należało!
Do tego dodać jeszcze wcześniej zdobyty medal Adriana - no gęba się sama uśmiecha
Kolejne dwa medale 
Damian Janikowski w zapasach - medal brązowy
Bartłomiej Bonk w podnoszeniu ciężarów - medal brązowy
Nieźle
Siatkarze przegrali z Australią 1:3
Damian Janikowski w zapasach - medal brązowy
Bartłomiej Bonk w podnoszeniu ciężarów - medal brązowy
Nieźle
Siatkarze przegrali z Australią 1:3