Karmniki Joli
Moderator: Lamika
Re: Karmniki Joli
Telewizja karmnikowa
dobrze powiedziane Alicjo 
Jolu, masz wesoło i tyle różnych ptaszków Cię odwiedza
Jolu, masz wesoło i tyle różnych ptaszków Cię odwiedza
Takiej ilości gatunków tylko pozazdrościć 
Jolu
Faktycznie zazdrość ogarnia
Pewnie moje sikorki do Ciebie poleciały,bo u mnie zostało niewiele 
Emen
Zapakuję kilka i odeślę
Mało czasu dzisiaj miałam na bserwcje więc tylko generała grubodzioba widziałam,przez chwilke zajrzał rudzik ale chyba mu sie nie spodobało bo szybko umknął
Jery chyba sie już zadomowiły tylko fotki im zrobic nie można bo w liściach ich nie widać. Dzwońce,mazurki sikory dużo i 2 czyżyki
Próbowałam zrobić fotki dzięciołowej w karmniku-słabo wyszły ale wstawiam-chociaż wstyd po zdjęciach mistrzów
A jak tylko sie zbliżam do focenia robi sie pusto
Pare sztuk jeszcze mnie nie widzi zajęte jedzeniem

A tu nadleciała sikora i zastanawia się co ja znowu wymyśliłam

Zajedzona sierpówka-gdzieś koło niej był jer ale gdzie?

No i dzięciołowa

Mało czasu dzisiaj miałam na bserwcje więc tylko generała grubodzioba widziałam,przez chwilke zajrzał rudzik ale chyba mu sie nie spodobało bo szybko umknął
Próbowałam zrobić fotki dzięciołowej w karmniku-słabo wyszły ale wstawiam-chociaż wstyd po zdjęciach mistrzów
A jak tylko sie zbliżam do focenia robi sie pusto
Pare sztuk jeszcze mnie nie widzi zajęte jedzeniem

A tu nadleciała sikora i zastanawia się co ja znowu wymyśliłam

Zajedzona sierpówka-gdzieś koło niej był jer ale gdzie?

No i dzięciołowa

Światełka choinki odbijające się w szybie 
Ciuciek
Jak jeszcze choinka stoi to i światełka są
dzisiaj też zaczęłam ze światełkami ale przypomiało mi sie i zgasiłam.A moje ptaszki zadały pytanie czy karmnik jest dla fotografii czy dla ptaszków?
Troszkę przez firanke ,troche bez-dzięciołowa i grubodzioby juz nie przyleciały- ale wyraźnie im nieodpowiada moje podglądanie
Wstyd pokazywać takiej jakości zdjecia po ujęciach mistrzowskich ale jak powiedziała Lamika jako dokument

Generał dzisiaj pokazał dziób

CDN
dzisiaj też zaczęłam ze światełkami ale przypomiało mi sie i zgasiłam.A moje ptaszki zadały pytanie czy karmnik jest dla fotografii czy dla ptaszków?
Troszkę przez firanke ,troche bez-dzięciołowa i grubodzioby juz nie przyleciały- ale wyraźnie im nieodpowiada moje podglądanie
Wstyd pokazywać takiej jakości zdjecia po ujęciach mistrzowskich ale jak powiedziała Lamika jako dokument

Generał dzisiaj pokazał dziób

CDN