Futrzaste Ellen

Moderator: Lamika

Re: Futrzaste Ellen

Postprzez Ellen » wtorek, 21 kwietnia 2015, 21:42

DługiMarek napisał(a):Czamu :D on taki....wyliniały :?: ;) Tośka też się tak umie poskładać czyli jest............... :lol:

Jaki wyliniały, jaki wyliniały ? To jeszcze dzieciuch. Ma dopiero 12 miesięcy :D Tośka miała odpowiednie wzory w dzieciństwie :mrgreen:
Ellen
Administrator

Postprzez Kawusia » środa, 22 kwietnia 2015, 17:31

Ellen, prezent w postaci psa jest rzeczywiście oryginalny. Cieszysz się bardzo ale czy dla tego psa nie będzie to trudne rozstanie z dotychczasowym "państwem" :?:
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Ellen » środa, 22 kwietnia 2015, 20:17

Kawusia napisał(a):Ellen, prezent w postaci psa jest rzeczywiście oryginalny. Cieszysz się bardzo ale czy dla tego psa nie będzie to trudne rozstanie z dotychczasowym "państwem" :?:

Kawusiu, Thore jest z hodowli gdzie nie był sam .Poza tym 12 miesięczny afgan to tak naprawdę szczenię, jest jeszcze bardzo "plastyczny" i szybko zaadoptuje się do nowego domu,tym bardziej że będzie miał Muppeta. :D

Dziś kolejny piękny dzień,który trzeba było wykorzystać :D Oprócz biegania Muppet z Bobasem ucięli sobie sąsiedzkie pogawędki :D

Obrazek

Stefan był bardzo zawiedziony,że spotkanie było krótkie :D

Obrazek

Bobas jak zawsze własnymi ścieżkami chodził :D

Obrazek

Muppet poznał sąsiadkę zza płotu i bardzo sobie przypadli do gustu :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do domu prędko, prędko ... :D
Ellen
Administrator

Postprzez Jola » środa, 22 kwietnia 2015, 20:29

Ellen :D To nie było spotkanie tylko audiencja,więc nie mogła być długa :mrgreen: Ciekawa jestem czy Zulkę da sie wyprzedzić w biegu do domu ;) :lol: I ciekawe co narozrabiała-jakąś ma taką podejrzaną minkę :lol:
Obrazek
Jola

Postprzez Ellen » środa, 22 kwietnia 2015, 20:36

Jola napisał(a):Ellen :D To nie było spotkanie tylko audiencja,więc nie mogła być długa :mrgreen: Ciekawa jestem czy Zulkę da sie wyprzedzić w biegu do domu ;) :lol: I ciekawe co narozrabiała-jakąś ma taką podejrzaną minkę :lol:

Jolu, pierwszy w domu był Bobas :D Zulka rzeczywiście miała podejrzaną minę .... Kilka minut później wystartowała do mnie jak chciałam sprawdzić czy nie łazi po niej żaden kleszcz. To rutynowa kontrola pomimo zakroplenia. Zanim wywinie numer to zmienia jej się wzrok ... :(
Ellen
Administrator

Postprzez Kawusia » środa, 22 kwietnia 2015, 20:54

Ellen, kiedy przybędzie do Ciebie ten prezent... bardzo jestem ciekawa jego przyjęcia przez domowników :P
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Alicja » środa, 22 kwietnia 2015, 20:54

Czasem Zulka ma sympatyczne pysio ale takiego pędzącego zbója, to można się wystraszyć ;)
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez LAPIS » środa, 22 kwietnia 2015, 20:58

Prezent rewelacyjny :) Pamietam jak ja sie ze swojego prezentu cieszyłam i odliczałam dni :D A Muppet z wywalonym jezykiem zawsze mnie rozbawia :D
Obrazek
POZDRAWIAM
LAPIS

Postprzez Ellen » środa, 22 kwietnia 2015, 21:00

Kawusia napisał(a):Ellen, kiedy przybędzie do Ciebie ten prezent... bardzo jestem ciekawa jego przyjęcia przez domowników :P

Kawusiu, jutro wieczorem będę wiedziała ... Thore będzie dostarczony przez Dingo Animal Taxi prosto do domu. Prawdopodobnie sobota albo niedziela. Wiem tylko,że będzie jechał przez Belgię.

Lapisko :D Ja też odliczam dni .... :D
Ellen
Administrator

Postprzez emen5 » środa, 22 kwietnia 2015, 21:29

Ellen,jak pogodzisz powitanie nowego lokatora z konkursem :?: :o
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wszystkie zwierzęta małe i duże, czyli nasi pupile