Futrzaste Ellen

Moderator: Lamika

Postprzez Ellen » wtorek, 21 kwietnia 2015, 17:23

Jola napisał(a):Ellen :D Nie wiem dlaczego niby Bobas miałby stracić urodę? Przeciez tak orginalnego psinka ze świecą szukać :!: :D A rozszalałe towarzystwo warte oklasków :D Tylko zdaje się że Muppetowi trzeba znowu pyszczek wyszczotkować :mrgreen:

Jolu :D Ja też uważam,że ładnemu we wszystkim ładnie :lol: Przynajmniej teraz widać prosiaczkowy ogonek u Bobasa :D Najważniejsze, że odzyskał wigor :D
Nie tylko pysk trzeba było szczotkować,ale całego Muppeta :D Artysta dopadł do beczki z deszczówką, zanurzył pysk do miejsca tuż pod oczami i zaczął puszczać bąbelki :mrgreen:
Ellen
Administrator

Postprzez Alicja » wtorek, 21 kwietnia 2015, 18:18

Przesyłam dużo czułości radosnemu Bobasowi oraz głaskanka dla Muppeta i reszty towarzystwa szalejącego po ogrodzie :D
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Re: Futrzaste Ellen

Postprzez Fili » wtorek, 21 kwietnia 2015, 19:54

Ellen, aż 2 kg futra miał na sobie Bobas? to teraz mu lżej :)
Muppet jak zwykle elegancki, nawet z rozwichrzonym włosem :)
Fili

Postprzez Ellen » wtorek, 21 kwietnia 2015, 19:59

To jest Thore . Mieszka we Francji i pakuje walizki by osiąść w Polsce :D
Thorik ma 12 miesięcy , jest psem wystawowym (bez żadnych wad) i jest najwspanialszym prezentem imieninowym , o jakim nawet nie śniłam :D
Zgodziłam się przyjąć ten prezent m.in ze wzgldu na Muppeta, który jest bardzo mocno związany z Bobasem .... Odejście Bobasa jest nieuchronne i wiem, że mając towarzysza Muppet zniesie lżej tę sytuację .Ja zresztą też .....
Thore jest prezentem od znajomej hodowczyni (Polki) , która od ponad 20 lat mieszka we Francji.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ellen
Administrator

Postprzez Jola » wtorek, 21 kwietnia 2015, 20:10

Ellen :D Dwa afgany? :o Prezent wspaniały,ale mam dziwne wrażenie że chałupa Ci sie za mała robi :mrgreen: Bedziemy się częściej spotykać bo na wystawy będę latać z aparatem :D
Obrazek
Jola

Postprzez Ellen » wtorek, 21 kwietnia 2015, 20:13

Jola napisał(a):Ellen :D Dwa afgany? :o Prezent wspaniały,ale mam dziwne wrażenie że chałupa Ci sie za mała robi :mrgreen: Bedziemy się częściej spotykać bo na wystawy będę latać z aparatem :D

Jolu, afgan jest bardzo ekonomicznym psem , potrafi się toto złożyć do niewielkich rozmiarów ,więc nie ma problemu z chałupą :D
Thore na szczęście nie ma problemu z chorobą lokomocyjną i uwielbia podróże, tak więc wystawy jak najbardziej :D
Ellen
Administrator

Postprzez Fili » wtorek, 21 kwietnia 2015, 20:16

Ellen :) cieszę się, że będziesz miała jeszcze jednego afgana :)
Fili

Postprzez Alicja » wtorek, 21 kwietnia 2015, 20:32

Fajnie, że Muppet będzie miał przyjaciela i to z własnej rasy :D Mam nadzieję, że oba będziesz woziła na wystawy i że będą Ci przywozić same złote puchary :D
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Re:

Postprzez Ellen » wtorek, 21 kwietnia 2015, 20:35

Alicja napisał(a):Fajnie, że Muppet będzie miał przyjaciela i to z własnej rasy :D Mam nadzieję, że oba będziesz woziła na wystawy i że będą Ci przywozić same złote puchary :D

Alutka , dwa afgany to jest to :D Zresztą najlepiej chowają się w pęczkach :mrgreen:
Ellen
Administrator

Postprzez DługiMarek » wtorek, 21 kwietnia 2015, 21:38

Czamu :D on taki....wyliniały :?: ;) Tośka też się tak umie poskładać czyli jest............... :lol:
DługiMarek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wszystkie zwierzęta małe i duże, czyli nasi pupile