A ja mysle, ze jestescie tak zgrana grupa osob, ze jakos trudno pozbyc sie wrazenia,ze bedac nowym forumowiczem (czka : ) jakos sie od was odstaje. Pomimo naprawde milej atmosfery tu panujacej. No ale to moze jest jedynie jakies moje osobiste wrazenie
Rejestrując się na forum, wtedy jeszcze na KC, też nie byłem pewny tego czy zdołam się jakoś zgrać z forumowiczami, tak samo byłem nowy, ale to przede wszystkim dzięki tej wyjątkowej atmosferze poczułem się jak wśród swoich Forum jest nowe, potrzebuje czasu. Wkrótce i tak będzie nas więcej
przez DługiMarek » sobota, 3 listopada 2012, 21:19
Wszyscy się chyba boją napisać 6000 post-no to ja napiszę.... Może nas niewielu-ale forum trwa i powoli rozrasta się -i forumowiczów przybywa ....tematów,fotek. Czyli-powoli do przodu A teraz czekam na uścisk dłoni Prezeski/Prezesa. Oby ilość forumowiczów i postów podwoiła nam się szybko....
przez DługiMarek » sobota, 3 listopada 2012, 21:23
Napisałem powyższy post w tym wątku przewrotnie-może nas mało,ale jakże wiele i owocnie piszemy,dzielimy się fotami,wiedzą z innymi,pokazujemy miejsca ciekawe i warte odwiedzenia.... Życzę Wam i sobie aby forum się rozwijało i.....kwitło oraz.....ćwierkało Gdyby nie Wy wszyscy forum by nie istniało. Pozdrawiam serdecznie wszystkich z "dalekiego" południa Marek