Moderator: Lamika
 Wg info z ich strony jedzą głównie owady: głównie pasikoniki i chrabąszcze, w warunkach miejskich także karaluchy i turkuciowate. Nie gardzą też małymi jaszczurkami, żabami, wężami, ptakami i gryzoniami.
 Wg info z ich strony jedzą głównie owady: głównie pasikoniki i chrabąszcze, w warunkach miejskich także karaluchy i turkuciowate. Nie gardzą też małymi jaszczurkami, żabami, wężami, ptakami i gryzoniami.
Lamika napisał(a):EmenWg info z ich strony jedzą głównie owady: głównie pasikoniki i chrabąszcze, w warunkach miejskich także karaluchy i turkuciowate. Nie gardzą też małymi jaszczurkami, żabami, wężami, ptakami i gryzoniami.

O 6:31 czasu pójdźkowego przed pustym gniazdem wylądował samiec z posiłkiem, a ułamek sekundy później, dosłownie, sfrunęła samiczka. Widocznie siedziała gdzieś wyżej. Odebrała prezent i zanim zaczęła się posilać, pozwoliła pogłaskać się po głowie
 O 6:31 czasu pójdźkowego przed pustym gniazdem wylądował samiec z posiłkiem, a ułamek sekundy później, dosłownie, sfrunęła samiczka. Widocznie siedziała gdzieś wyżej. Odebrała prezent i zanim zaczęła się posilać, pozwoliła pogłaskać się po głowie  .
 . 
 Gdzie Ty to wszystko zobaczyłeś
 Gdzie Ty to wszystko zobaczyłeś  Bo ja tylko ciemność widziałam
 Bo ja tylko ciemność widziałam 

Mało co je niepokoi i większość czasu przesiadują na zewnątrz
 Mało co je niepokoi i większość czasu przesiadują na zewnątrz 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości