Jolu piękna droga wśród kolorowych drzew. W ogródku jeszcze kwiatków dużo. Jabłek pewnie dużo przywiozłaś. Parterowe miasteczko przypomina mi miasteczko rodzinne mojej mamy - Złoczew. Jest podobne. Na podróż samochodem miałaś ładną pogodę
Wyprawa była o tyle nietypowa że decyzję podjęłam i spakowałam sie w ciągu 25 minut i postanowiłam jechać PKS-em Wróciłam zreszta też z marszu Fotek przywiozłam sporo,ptaki wstawię po rozpoznaniu Młodziaki modrasie Z daleka myślałam że to kanarek komus uciekł CDN
CD Najnowszy nabytek zabłysnął pierwszym kwiatem i mnostwem pąków Ledwo przekwitną kwiaty róży zostają zerwane i dzięki temu jeszcze będą nowe w dużych ilościach Dalie CDN
CD Jabłkobranie Polecam na teraz jabłko o nazwie piros-kruche i smaczne bardzo Dynie ledwie się mieszczą pod skrzynkami,ale kury tez lubią takie dobroci CDN
CD Urwanie głowy Wieczorne zgromadzenie Przedstawiam Miśka trzynogiego trzynastoletniego psiaka-już go od Was wygłaskałam I na koniec bez wiatraków relacja by nie była ważna