Ja niestety cudów obrazkowych nie umiem robic ale mam fotkę własną.Jeśli komuś przyda sie do zrobienia jakiegoś obrazka to proszę bardzo.Ja ją posiadam na tapecie
jak zobaczyłam propozycje Zielonego to wydaje mi się z literki Y jakaś czarna nieczysta siła wylatuje. tak mi jakoś dziwnie się skojarzyło jak to zobaczyłam. jakby jakiś demon. każdy może coś innego widzieć.
mnie się podoba propozycja stworzona przez Ciuciek przyrodniczo-ptasio i kolorowo (wesoło) a nie poważnie i z demonem:P. każdemu co innego się będzie podobać. taka prawda
Tylko trzeba rozróżnić logo a np. banner. Ja sobie nie wyobrażam logo Nike w postaci całego zdjęcia, właśnie dlatego to jest zwykły, mały znaczek Propozycja Ciućka może zostać wykorzystana inaczej, bo jest bardzo ładna, ale raczej nie jako logo.
"Przegrana nie jest naturalną częścią gry" - Magnus Carlsen
Jestem tego samego zdania co Sokolnik.Propozycja Ciućka może być wykorzystana jako banner , ale nie jako logo . Logo powinno być proste , wyraźne i jednocześnie łączące ze sobą subtelność i elegancję . Propozycja Zielonego spełnia według mnie te wszystkie wymogi .