Kawusiu Pańcia wie,że lektura jest ważna-sama ciągle coś czyta Dlatego każdy spacer jest czasowo nieograniczony Pozdrawiamy Lunę Ludi Od dawna było wiadomo że jest nasz Dziekujemy za dobrocie-Facet by wymienił na dodatkową porcję michy albo kilka Twoich pączków
Jolu Jak wspaniale zobaczyć Faceta na salonach Od wczoraj cieszę się z tej wiadomości Korespondencja spacerowa - rzecz święta Czekam z niecierpliwością na dalsze relacje z pałacu Cała moja gromadka pozdrawia Faceta a ja cichutko proszę o przekazanie pieszczot
Ellen dziekujemy za pieszczotki-już mnie ręka zaczyna boleć-Facet chyba umie czytać! Pozdrawiamy Twoja gromadkę i obiecujemy fotki lepsze,bo te to tak z biegu
Dzisiaj byliśmy na wybiegu-jest to kawałek terenu ogrodzony w parku,gdzie pieski biegają bez smyczy Oczywiście zdjęcia z komórki więc takie sobie,Facet pozować tez nie miał czasu ,zajęty radością z takiej ilości sniegu Miał pokazać oczka ale nie zdążyłam CDN
Facet wyraźnie przytył, regularny wikt i opieka mu służy, zresztą trudno, żeby nie Poza tym ma już wygląd pewnego siebie miejskiego psa. Dobry pomysł taki wydzielony w parku wybieg dla piesków, w każdym powinien być Głaskanie i tarmoszenie za skórkę dla Faceta, oczywista
Facet wygląda na szczęsliwego Brzuszek mu się zawiązał i boczki uwypukliły A ogrodzony wybieg to super sprawa. U mnie niestety nie ma takiego Drapanko i głaskanko dla podopiecznego poproszę
Facet bardzo się zmienił na lepsze Nie tylko zaokrąglone boki ale widoczna pewność siebie Jak był na wsi,to siedział i wodził za Wami oczami.Tu,na wybiegu,zajmuje się swoimi sprawami To dowód,ze czuje się pewnie i bezpiecznie Pogłaszcz go,podrap i poprzytulaj ode mnie