Wypady pod Sandomierz
Moderator: Lamika
Re: Wypady pod Sandomierz
To zdecydowanie pustułka,ponadto trznadel jest raczej kulczykiem.Nie ma to jak sielanka wśród natury
.
Jolu
odpoczęłaś troszkę, szkoda, że tak krótko 
Jolu, warto tam jeździć .... choć trochę daleko ... bo widzę, że to miejsce jest urocze ale przede wszystkim cudowne do odpoczynku. Jest też możliwość obserwacji przyrody , dobrze zaciągnąć się świeżym powietrzem 
Kochani dzisiaj trochę Sandomierza śladami Ojca Mateusza i niepokazywanych zakątków.Zapraszam na wycieczkę 

CDN
CDN
CD

To są drzwi robione przez mojego wujka bardzo wiele lat temu.Jeśli będziecie w Sandomierzu i zobaczycie gdzieś drzwi z takim okrągłym rzeźbieniem-to znak,że On je robił

CDN
To są drzwi robione przez mojego wujka bardzo wiele lat temu.Jeśli będziecie w Sandomierzu i zobaczycie gdzieś drzwi z takim okrągłym rzeźbieniem-to znak,że On je robił
CDN
CD
Kiedyś wejście do komisariatu w "Ojcu Mateuszu"

Urokliwa boczna uliczka

Zaplecze Starówki

Kiedyś wejście do komisariatu w "Ojcu Mateuszu"
Urokliwa boczna uliczka
Zaplecze Starówki
CD

Tam w głębi słynna Katedra

I ciekawostka przy szpitalu...

Zdjecia nie najwyższej jakości bo robione telefonem,ale ja gapa nie naładowałam akumulatorów do aparatu ,a zapasowych zapomniałam zabrać z Warszawy
Tam w głębi słynna Katedra
I ciekawostka przy szpitalu...
Zdjecia nie najwyższej jakości bo robione telefonem,ale ja gapa nie naładowałam akumulatorów do aparatu ,a zapasowych zapomniałam zabrać z Warszawy
Jolu,dzięki za przypomnienie mi Sandomierza,w którym byłam wiele lat temu