Co tam panie na ekranie
Re: Co tam panie na ekranie
Nie można się wyrażać,więc nie powiem o filmie,że jest zaj....y! "Dziewczyna z szafy".
Dobry film "Gospel Hill".Demony rasizmu ciągle żyją.
Dwa polskie filmy."Stygmatyczka" z Kingą Preiss.Biograficzny,bardzo przejmujący.Drugi to "Matka brata mojego syna" Juliusza Machulskiego.Do pośmiania się.
Film który przerósł moje oczekiwania.Kompilacja dokumentu,inscenizacji i teraźniejszości.Koniecznie trzeba obejrzeć - "Sierpniowe niebo.63 dni chwały".
"Wszystkie kobiety Mateusza" - nostalgiczno-psychologiczny obraz życia.
(Oba filmy polskie)
"Wszystkie kobiety Mateusza" - nostalgiczno-psychologiczny obraz życia.
(Oba filmy polskie)
Dobry,psychologiczny "Extracted".
Tym razem dwa polskie seriale.Rewelacyjny "Czas honoru" i mafijny "Krew z krwi.Nareszcie możemy zobaczyć naprawdę dobrą produkcję,której nie powstydziło by się HBO.
Dla miłośników dobrych,trzymających w napięciu thillerów polecam Inkarnację z Julianne Moore.
Czy widzieliście pana Hitlera robiącego kupę i czytającego na sedesie "Winnetou"? Nie? To obejrzyjcie "Ambassadę".Sci-Fi z Nergalem.
Dwa amerykańce."Grawitacja" z Sandrą Bullock - samotność w kosmosie i walka o przeżycie.Nic wielkiego,ale można obejrzeć.
"Kapitan Phillips" z Tomem Hanksem - film na faktach.Rzecz o somalijskich piratach i dzielnej postawie bohatera.Mogę polecić z czystym sumieniem.Naprawdę wart obejrzenia.
"Kapitan Phillips" z Tomem Hanksem - film na faktach.Rzecz o somalijskich piratach i dzielnej postawie bohatera.Mogę polecić z czystym sumieniem.Naprawdę wart obejrzenia.