Rozalin - moje miejsce na ziemi :)

Moderator: Lamika

Awatar użytkownika
Jola

Re: Rozalin - moje miejsce na ziemi :)

Post autor: Jola »

Ellen :D Jak przytulnie się zrobiło :D Widzę że zwierzaczkom też się podoba :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Lamika
Administrator

Post autor: Lamika »

Ellen, nieźle to wygląda :) Nie wiem, czy zwierzakom podoba się zmiana wykładziny na deski, ale po "doprowadzeniu ich do kultury" będzie bardzo fajnie :)
Birds of a feather flock together.
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Post autor: Ellen »

Lamiko, zwierzaki i tak okupują kanapę i fotel, więc brak wykładziny im nie przeszkadza. :)
Awatar użytkownika
Alicja

Post autor: Alicja »

Ellen :D widać ile pracy włożyłaś :shock: ale efekty są znakomite :)
P o z d r a w i a m
Obrazek
Awatar użytkownika
Maciek

Post autor: Maciek »

Zdolna z Ciebie dziewczyna Ellen :) Faceta lepiej nie szukaj, wiesz jakie są chłopy :mrgreen: Tylko mu polej, daj do popicia :twisted: Dasz sobie sama radę z tymi wiertarkami i wkrętakami :mrgreen: Wierzę w Ciebie ;)
Awatar użytkownika
Kawusia

Post autor: Kawusia »

Ellen, naprawdę świetnie wygląda teraz Twoje mieszkanko, napracowałaś się sporo tylko żebyś tego nie odchorowała :roll:
Co na tę zmianę futrzaste? nie twardo im na podłodze... zresztą dobrze wyglądającej i wygodnej w utrzymaniu.
Kocham moje miasto
Obrazek
Fili

Post autor: Fili »

Ellen :) jesteś pracowita, zdolna, potrafisz pięknie pomalować mieszkanko, gratuluję :)
Awatar użytkownika
Mirtusz

Post autor: Mirtusz »

Ellen, jesteś jak mróweczka :roll: Skąd Ty czerpiesz siły :?: :shock: Wygląda świetnie, a jak wyszykujesz podłogę, będzie extra ;) Do wykładziny czy dywanu jednak wrócisz ;) Kotom to może bez różnicy, ale psy będą się ślizgać przy wskakiwaniu na kanapę ;) Nie bedziesz mogła na to patrzeć, zobaczysz...
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Kubek- w życiu wiertarką nie pracowałam a na hydraulice zupełnie się nie znam. Mogę projektować, ustawiać i przestawiać, ale czasem facet jest potrzebny .... Znaczy "złota rączka' i tylko do roboty ;) Jeśli trzeba będzie, flaszeczkę podaruję .
Mirtusz - nie wrócę do wykładziny bo to zbiorowisko kurzu i piachu. Poza tym Zulka lała w wykładzinę i musiałam ją na okrągło prać. Psy nie ślizgają się na podłodze, za to koty tupią jakby stado koni po chałupie latało.
Kawusiu - przyznam się, że nie czuję ręki. Przed chwilą kąpałam Muppeta i nie mogłam go wytrzeć. Na szczęście kręgosłup nic nie mówi na moje wyczyny.
Rzeczywiście się napracowałam,ale warto było .... Mam ogromną satysfakcję.A malowanie przy takim stadzie to hardcore...
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Po tygodniu ciężkiej pracy i różnych nieprzewidzianych zdarzeń kuchnia wreszcie skończona :D Robiliśmy ją we dwoje - ja i siostrzeniec zaprzyjaźnionej Pani Sklepowej , chłopak w wieku mojego syna :D
Jestem dumna z efektu , choć obolała :D Ale nic to , jak mawiał imć Wołodyjowski :lol: Do poniedziałku się zregeneruję ,a od poniedziałku do roboty :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”