Przyroda
Moderator: Lamika
Re: Przyroda
Wreszcie coś poprawiłaś w sposobie focenia kwiatków Jolu - oby tak dalej.
Spróbuj jak się da schodzić z kadrowaniem jeszcze bardziej do ich poziomu.
Tylko po kiego grzyba wstawiasz takie masakryczne winietowanie? Ramki fajniejsze, chociaż też niekonieczne - jak zdjęcie dobrze zrobione to się samo obroni, a jak nie to ramka/winieta to tylko gwóźdź do trumny
.
Ogólnie jest coraz lepiej.
Ktoś na Forum życzył sobie fotki krętogłowa
- oto i one:
Budka niestety nie u mnie - tylko u działkowego sąsiada - wcześniej zajmowały ją mazurki - znając zwyczaje krętogłowów mam nadzieję, że małe mazurki zdążyły zabrać się wcześniej z rodzicami.
Tylko po kiego grzyba wstawiasz takie masakryczne winietowanie? Ramki fajniejsze, chociaż też niekonieczne - jak zdjęcie dobrze zrobione to się samo obroni, a jak nie to ramka/winieta to tylko gwóźdź do trumny
Ogólnie jest coraz lepiej.
Ktoś na Forum życzył sobie fotki krętogłowa
Budka niestety nie u mnie - tylko u działkowego sąsiada - wcześniej zajmowały ją mazurki - znając zwyczaje krętogłowów mam nadzieję, że małe mazurki zdążyły zabrać się wcześniej z rodzicami.
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 10:10 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ronin
Chyba u Ciebie już maluchy bo dziobek pełen smakołyków
Dziękuję za dobre słowo,dalej będę pracowała nad kwiatuszkami 
Dzisiaj mialam polować na dziwonie i doskonalic kwiatki ale ciężkie chmurzyska wygoniły nas do domku

CDN

CDN
Drugie i trzecie zdjęcie na nie niestety
- coś Ci Jolu powchodziło w kadr 
Czwarte - szkoda, że brak kontrastu (mocno przepalone) i ostrości
.
Droga nie najgorzej, chmurki całkiem ciekawe
(pomijając to co przyniosły z sobą
).
Pozwoliłem sobie przerobić drogę i drugie chmurki - mam nadzieję, że nie podpadnę nikomu

Czwarte - szkoda, że brak kontrastu (mocno przepalone) i ostrości
Droga nie najgorzej, chmurki całkiem ciekawe
Pozwoliłem sobie przerobić drogę i drugie chmurki - mam nadzieję, że nie podpadnę nikomu
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 10:11 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczorajsze fotki....:
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 10:13 przez 75ronin, łącznie zmieniany 2 razy.
kolejne wczorajsze...
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 10:15 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.