Trzeba poprosić Wielkiego Apteryksa
Książka wniosków konstruktywnych czyli jak upieknić forum
Moderator: Lamika
Re: Książka wniosków konstruktywnych czyli jak upieknić foru
Z wiosną przybędzie pewno kamerek w gniazdach - czy nie byłoby dobrze wydzielić do osobnego działu gniazda ptaków drapieżnych i sów - tak jak to jest z bocianami? A w "innych" byłyby pozostałe gatunki? 
garrulus pisze:Z wiosną przybędzie pewno kamerek w gniazdach - czy nie byłoby dobrze wydzielić do osobnego działu gniazda ptaków drapieżnych i sów - tak jak to jest z bocianami? A w "innych" byłyby pozostałe gatunki?
Tu proszę o wypowiedź "drapolowych aktywistów" - jak wolicie
Birds of a feather flock together.
Dobrnąłem tu dopiero teraz
I się wtrącę
Mnie też trochę trochę dezorganizuje ten nieład w gniazdkach, przybywa ich sporo i nie nadążałem dodawać do spisu, czasami nie wiem czy jakąś kamerkę mamy, czy też nie
Wydaje mi się, że w Innych ptakach online można wydzielić podkategorie;
Sokoły - sporo mamy gniazd, sokoły w domyśle ogólnym czyli; Wędrowne, Pustułki i Raróg.
Bieliki - tych jest co roku najwięcej, inne tematy można powiedzieć giną w tym oceanie Bielików
..
Orły, Orliki i Myszołowy - nie jest tego sporo z orłów na razie nic niemamy, a są już podglądy czarnego i przedniego - można by je dodać, orliki estońskie to są dwa gniazda i myszołowy rdzawosterne..
Rybołowy - Tych też jest zawsze kilka a na Rybołowy sezon sie dopiero zaczyna, więc pewnie więcej ich na forum będzie a drapieżniki to specyficzne więc odrębna podkategoria dla nich myślę, że to dobry pomysł.
Sowy - nasza sowiarnia
3 gniazda płomykówek, 3 puchaczy, 2 puszczyki i pójdzka
Podglądy naszych użytkowników - honorowe miejsce, dla Krętogłowów i Sikorek.
Pozostałe gatunki - wszystkie inne które nie pasują do reszty, Rudaczki, Czaple i wiele innych nie pasujących do tych wyżej wymienionych
Jeśli się zgadzacie to poprosimy Lamikę o stworzenie podkategorii, posegregowaniem mogę się zając sam
I się wtrącę
Mnie też trochę trochę dezorganizuje ten nieład w gniazdkach, przybywa ich sporo i nie nadążałem dodawać do spisu, czasami nie wiem czy jakąś kamerkę mamy, czy też nie
Wydaje mi się, że w Innych ptakach online można wydzielić podkategorie;
Sokoły - sporo mamy gniazd, sokoły w domyśle ogólnym czyli; Wędrowne, Pustułki i Raróg.
Bieliki - tych jest co roku najwięcej, inne tematy można powiedzieć giną w tym oceanie Bielików
Orły, Orliki i Myszołowy - nie jest tego sporo z orłów na razie nic niemamy, a są już podglądy czarnego i przedniego - można by je dodać, orliki estońskie to są dwa gniazda i myszołowy rdzawosterne..
Rybołowy - Tych też jest zawsze kilka a na Rybołowy sezon sie dopiero zaczyna, więc pewnie więcej ich na forum będzie a drapieżniki to specyficzne więc odrębna podkategoria dla nich myślę, że to dobry pomysł.
Sowy - nasza sowiarnia
Podglądy naszych użytkowników - honorowe miejsce, dla Krętogłowów i Sikorek.
Pozostałe gatunki - wszystkie inne które nie pasują do reszty, Rudaczki, Czaple i wiele innych nie pasujących do tych wyżej wymienionych
Jeśli się zgadzacie to poprosimy Lamikę o stworzenie podkategorii, posegregowaniem mogę się zając sam
Dziękuje Alicjo za twój głos poparcia 
Ja też popieram 
Dzięki za odzew to teraz trzeba się ładnie uśmiechnąć do Lamiki
aby utworzyła podkategorie, posegregować mogę sam, na tyle pozwalają mi moje uprawnienia moderatora