Przedstawiam Kubę
Moderator: Lamika
Re: Przedstawiam Kubę
Lamiko
Bardzo oryginalna poduszeczka
Ale ja bym nie ryzykowała położenia się na niej 
Lamiko
puchowa biała poduszeczka
ładnie się zwinął Kubuś 
Biała mufka, a nie poduszka
Podrap białego za uchem, Lamiko 
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Kubuś jest bardzo ładny
Ślady pod oczkami są widoczne,ponieważ Kubuś ma białą mordkę
Pogłaszcz go po tej mordce i podrap za uszkami
Kubusiu,nie wierz że jesteś brzydki
Kubusiu,nie wierz że jesteś brzydki
Kubuś ma poczciwą mordeczkę, piękne wąsiska, słodkie piegi i nieco kombinatorskie oczka, więc nie ma prawa się nie podobać
Nie wiem Lamiko, czy już o tym pisałaś a co być może umknęło mojej uwadze, czy te ślady przy oczkach to pochodzą z czasów bojów, jakie toczył z innymi kotami
Jeśli tak, to może z czasem zanikną same a może dadzą się wyleczyć
Jednego jestem pewna. Im dłużej Kuba będzie u Ciebie i im dłużej będzie się cieszył ze swojego szczęścia i spokoju, tym będzie piękniejszy. Mamy przykład na Facecie Joli
Jednego jestem pewna. Im dłużej Kuba będzie u Ciebie i im dłużej będzie się cieszył ze swojego szczęścia i spokoju, tym będzie piękniejszy. Mamy przykład na Facecie Joli
Emen
Alicjo
Pocieszyłam Kubusia, że jednak może się podobać, bo od wczoraj jakiś markotny, nawet jedzenie mu już tak nie smakuje (no, chyba, żebym dała coś lepszego niż jedzenie z puszki)
Alicjo, ślady nad oczami i na uszach - to ślady walk, pod oczami - to wyciek, który staram się leczyć odpowiednim preparatem.
Wygłaszczę go od Was, chociaż ryzykuję, że mnie chapnie zębami
Alicjo, ślady nad oczami i na uszach - to ślady walk, pod oczami - to wyciek, który staram się leczyć odpowiednim preparatem.
Wygłaszczę go od Was, chociaż ryzykuję, że mnie chapnie zębami
Birds of a feather flock together.
Kubuś
jesteś ładnym , poważnym kotkiem i Twoja Pani dobrze o tym wie. A koleżanka Twojej Pani po prostu się nie zna na kociej urodzie.