Sokół wędrowny-Głogów KGHM 2013
Moderator: Lamika
Re: Sokół wędrowny-Głogów KGHM 2013
Klucha jest ciągle pod najlepszą opieką... rodziców 
Klucha dzisiaj poleciała po 42 dniach.
Cała trójka trafiła w ludzkie ręce, ma dobrą opieką, niedługo zostaną podjęte następne decyzje dotyczące ich przyszłości 
Tylko mnie trochę nie było, to one zaraz fru
Mam nadzieję, że im się będzie dobrze żyło poza gniazdem
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Mirtusz, nie do końca to takie fru
raczej "sru" dziobem w dół
Nie wiadomo czy Klucha poleciała czy spadła.. dzisiaj jeszcze bardziej fatalna pogoda niż wczoraj, mocniej wieje.... a wczoraj już prawie spadła... ale wydaje mi się, że sokoro Kluchę też zabrali to spadła.. Bo u Pana Sokolnika jest cała głogowska trójka teraz.
Nie wiadomo czy Klucha poleciała czy spadła.. dzisiaj jeszcze bardziej fatalna pogoda niż wczoraj, mocniej wieje.... a wczoraj już prawie spadła... ale wydaje mi się, że sokoro Kluchę też zabrali to spadła.. Bo u Pana Sokolnika jest cała głogowska trójka teraz.
Obejrzałem filmik. Średniaczkę podwiało i zepchnęło. No i jeszcze ten mokry podest. No, trudno. Cieszę się, że sokołki są pod fachową opieką. Wg mnie, z obserwacji, trochę było za wcześnie na nasze maluchy
, coby nie mówił kalendarz. I pewnie byłyby jeszcze w gnieździe, gdyby nie głogowski 'halny' 
Fakt za wcześnie, miały 42 dni i właśnie teraz, powinien polecieć Junior a Klucha za jakieś 2-3 dni..