Szkoda ,że tak szybko rosną
Futrzaste Ellen
Moderator: Lamika
Re: Futrzaste Ellen
Ah, te kocięta
Ellen
O kimś zapomniałaś
Gdzie są Rude
A ta mała łobuzica Cześ_ka jest na prawdę urocza
emen5 pisze:EllenO kimś zapomniałaś
Gdzie są Rude
![]()
![]()
Emen
Ellen
cały zwierzyniec masz zadbany i piękny, a Cześ_ka cudna
mały, śliczny kociaczek 
Opowieści Cześ_ki
Cześć

Wreszcie dopadłam do komputera i mogę Wam opowiedzieć o wszystkim
Nauczyłam się obsługi komputera , nie wiem tylko do czego służy to coś co Duża zakłada na nos .
Zaprzyjaźniłam się z tymi rudymi Alfami i Zulką , o reszcie moich ziomków nie wspomnę .

Z Zulką bawimy się całymi godzinami w chowanego , berka i turlaj się . Czasem Zulka mnie nosi , ale tylko wtedy kiedy Duża nie patrzy ….. Mówi , że to niebezpieczna zabawa .

. Alfy też są w porządku , uwielbiam jak myją mnie swoimi językami . Na początku trochę się bałam , ze pobrudzą mi futerko na fioletowo , ale nie .

Trochę ostatnio narozrabiałam – zniszczyłam Dużej myszkę komputerową ( odgryzłam jej ogon ) . Przecież prawdziwe koty polują na myszy , prawda ? Duża nie krzyczała na mnie , ale teraz wszystko chowa przede mną .
Powiem Wam w sekrecie , że miałam dużo szczęścia trafiając do Dużej
Muszę zmykać bo Sowa chce wysłać maile do jakiejś Pelasi i Dudusia

Wreszcie dopadłam do komputera i mogę Wam opowiedzieć o wszystkim
Nauczyłam się obsługi komputera , nie wiem tylko do czego służy to coś co Duża zakłada na nos .
Zaprzyjaźniłam się z tymi rudymi Alfami i Zulką , o reszcie moich ziomków nie wspomnę .

Z Zulką bawimy się całymi godzinami w chowanego , berka i turlaj się . Czasem Zulka mnie nosi , ale tylko wtedy kiedy Duża nie patrzy ….. Mówi , że to niebezpieczna zabawa .

. Alfy też są w porządku , uwielbiam jak myją mnie swoimi językami . Na początku trochę się bałam , ze pobrudzą mi futerko na fioletowo , ale nie .

Trochę ostatnio narozrabiałam – zniszczyłam Dużej myszkę komputerową ( odgryzłam jej ogon ) . Przecież prawdziwe koty polują na myszy , prawda ? Duża nie krzyczała na mnie , ale teraz wszystko chowa przede mną .
Muszę zmykać bo Sowa chce wysłać maile do jakiejś Pelasi i Dudusia

Cześ_ka
Widze że Zulka zupełnie Cię zaadoptowała więc masz mamuśkę
Masz rację dobrze że trafiłaś do Dużej,będzie Ci dobrze ,bezpiecznie i spokojnie.Pamiętaj tylko żeby szybko dorosnąc i nie rozrabiać
Ellen wiem że duzo czasu Ci to zajmie ale poproszę głaskanko dla całej radosnej ferajny
Ellen wiem że duzo czasu Ci to zajmie ale poproszę głaskanko dla całej radosnej ferajny
Świetne Ellen
masz pociechę ze swoich zwierzątek 
Cudne są wszystkie Twoje zwierzaki Ellen, może trochę rozrabiają ale na pewno są wdzięczne za Twoją dobroć.
Głaskanka i mizianki dla wszystkich a szczególnie dla Emilka
Głaskanka i mizianki dla wszystkich a szczególnie dla Emilka