Przyroda
Moderator: Lamika
Re: Przyroda
Posiedziałem troszkę,poszperałem i jestem tak samo mądry jak przedtem.Wiele cech wskazuje na białogłową,ale momentami mam wrażenie że to nie ona.Mewy są bardzo trudne.
Sezon budkowy rozpoczęty!
:
Pierwszy raz ją zauważyłem, gdy usłyszałem jakieś dziwne stuki od strony budki - myślałem, że to dzięcioł dobiera się do budki, a to tymczasem sikorka sprawdzała szerokość otworu wejściowego (widać za dobrze je karmiłem przez zimę i nie mogła się zmieścić
). Potem kilka razy wlatywała i wylatywała, wyglądała przez otwór co się dzieje na zewnątrz.
Pierwszy raz ją zauważyłem, gdy usłyszałem jakieś dziwne stuki od strony budki - myślałem, że to dzięcioł dobiera się do budki, a to tymczasem sikorka sprawdzała szerokość otworu wejściowego (widać za dobrze je karmiłem przez zimę i nie mogła się zmieścić
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 7 października 2013, 22:34 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
wiosna..., wiosna..., ach to Ty! 
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 7 października 2013, 22:34 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
75ronin pisze:wiosna..., wiosna..., ach to Ty!
Ładna wiosna, tylko chyba jeszcze nie tegoroczna
Birds of a feather flock together.
Jola pisze:RoninTo żywe?
Jak najbardziej żywe.
Jola pisze:A ja myslałam że to jakieś zeszłoroczne wspomnienie
Lamika pisze:Ładna wiosna, tylko chyba jeszcze nie tegoroczna
Polecam zajrzeć do exifa zdjęcia.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 7 października 2013, 22:35 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
- DługiMarek
Ładny Kwic(z)oł-ek 
Kolejne oznaki wiosny:
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 7 października 2013, 22:35 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.