[2016] Wpadły mi w oko...
Re: [2016] Wpadły mi w oko...
Same cudeńka.Szczególnie żołny.
Apollo
Dobrze, że tak często wyjeżdżasz w podróże służbowe 
- lubonianka
Żołny wyglądają jak latające tęcze
Mienią się kolorami w słońcu- bajeczny widok! Jestem w szoku, że Twój obiektyw uchwycił nie tylko te cudne kolory w ruchu, ale i owada w dziobie, a dokładniej proces jego konsumpcji 
16 VII 2016 - Park Zachodni
Dzięki! 
W sobotnie przedpołudnie wybrałem się na krótki spacer po Parku Zachodnim - niestety, bez rewelacji w stylu dzięcioła średniego czy choćby muchołówki żałobnej, :-/ choć każda chwila z córką jest rewelacją samą w sobie.

Po południu wyskoczyłem na chwil parę nad Odrę - w poszukiwaniu mewy czarnogłowej, żółtonogiej i romańskiej, które były tam widywane w poprzednich dniach. Niestety - ponieważ chodziło o osobniki młodociane, nie potrafiłem ich rozpoznać.
W sobotnie przedpołudnie wybrałem się na krótki spacer po Parku Zachodnim - niestety, bez rewelacji w stylu dzięcioła średniego czy choćby muchołówki żałobnej, :-/ choć każda chwila z córką jest rewelacją samą w sobie.
Po południu wyskoczyłem na chwil parę nad Odrę - w poszukiwaniu mewy czarnogłowej, żółtonogiej i romańskiej, które były tam widywane w poprzednich dniach. Niestety - ponieważ chodziło o osobniki młodociane, nie potrafiłem ich rozpoznać.
Lamiko - może katar? Tyle teraz alergenów w powietrzu...