Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
- DługiMarek
Re: Czy musi być tytuł
To super że pomimo obaw sprawa się jednak "prostuje"
-jak noga
.Byle do wiosny(słonecznej) -od razu inaczej patrzy się na świat gdy świeci słoneczko i ptaszki ćwierkają
.trawka się zieleni i wszystko rozkwita....
A mnie dopadło jakieś -no właśnie-sam nie wiem co-chyba handra ,a do tego albo kłopoty z "pikawą" albo z błędnikiem-ale wychodzi że obydwie rzeczy na raz...
Po prostu-2 tygodnie pracy jednym ciągiem i potem 2 dni wolnego to za dużo na mój organizm
-nie mogę mieć wolnego i NIC nie robić-organizm wariuje
Dobrze
że jutro idę już do pracy....Na emeryturę ....chyba nie pójdę
-mam się przekręcić

A mnie dopadło jakieś -no właśnie-sam nie wiem co-chyba handra ,a do tego albo kłopoty z "pikawą" albo z błędnikiem-ale wychodzi że obydwie rzeczy na raz...
Po prostu-2 tygodnie pracy jednym ciągiem i potem 2 dni wolnego to za dużo na mój organizm
Kawusiu, cieszę się razem z Tobą i córką 
Marku, tak jak piszesz, wiosną będzie lepiej, ale do lekarza idź
Marku, tak jak piszesz, wiosną będzie lepiej, ale do lekarza idź
Marku
Że trzeba do lekarza to wiesz najlepiej Sam.Pamietaj tylko żeby nie lekceważyć żadnych złych objawów. Za mało było gór tej zimy. Humor wróci jak połazikujesz i pooddychasz górskim powietrzem-jesteś typowym chodziarzem i jak sie zmęczysz tym co lubisz od razu będzie jasniej na świecie.
Marku
Idź do lekarza.Rozumiem,ze nie chcesz na zwolnienie,ale może da jakieś lekarstwa. A może kilka dni urlopu by się przydało
Bo na moje oko to jesteś przemęczony 
- DługiMarek
Dzięki za słowa otuchy.Jola-jesteś lekarzem razem z Lamiką
A urlop....na urlopie będę remontował pokój córki i muszę odrenować cały ogród-czyli większość urlopu w....pracy
Ale w Biesy jadę
a i o Czarnohorze coraz częściej myślę....
A urlop....na urlopie będę remontował pokój córki i muszę odrenować cały ogród-czyli większość urlopu w....pracy
Ale w Biesy jadę
Marku , nie lekceważ objawów złego samopoczucia, wizyta u lekarza konieczna. Wiem, że się chce bo to, bo tamto ale zrób to dla siebie i dla Rodzinki
Ja życzę Ci dużo zdrowia i dobrego samopoczucia , wiosna tuż tuż i będzie wszystko dobrze.
Ja życzę Ci dużo zdrowia i dobrego samopoczucia , wiosna tuż tuż i będzie wszystko dobrze.
- DługiMarek
Niech to szlag
Muszę tu ponarzekać
-nie rozumiem niektórych "ludzi".Wczoraj miałem małe bum-wyjeżdżałem z zatoki i w martwym polu lusterka znalazł się Golf-no i najnormalniej zajechałem mu drogę.Inna sprawa że popylał tym Golfem-cóż nie miałem radaru
.Efekt
-u mnie przedni pas i zderzak do wymiany,w golfie-rysnięte tylne nadkole,drzwi i kołpak.Mówię synkowi:spiszemy oświadczenie-przecież nic nikomu się nie stało,a ten -boję się przyszłego teścia-znaczy co powie-wzywamy policję.Z synkiem nie ma dyskusji -uparł się jak osiol.Przyjechały k........żniki i co? -mandat 500 zł.
Nie rozumiem takich "ludzi".co mu to dało
Chyba że kumpel-kr......żnik weźmie go na piwo za wykonanie planu mandatów-bo jeden z nich był fumflem golfiarza.Nawet nie spytali czy przyjmę mandat ! -od razu zdecydowali.........
Niech to szlag........
Nasza policja to tylko mandaty wali i poluje na kierowców..................a na emeryturę idą po 15 latach "pracy" w cieplutkich radiowozach........
Muszę tu ponarzekać
Nie rozumiem takich "ludzi".co mu to dało
Chyba że kumpel-kr......żnik weźmie go na piwo za wykonanie planu mandatów-bo jeden z nich był fumflem golfiarza.Nawet nie spytali czy przyjmę mandat ! -od razu zdecydowali.........
Niech to szlag........
Nasza policja to tylko mandaty wali i poluje na kierowców..................a na emeryturę idą po 15 latach "pracy" w cieplutkich radiowozach........