Maciej Gawędziarz - dla przyjaciół Maciek :)
Moderator: Lamika
Re: Maciej Gawędziarz - dla przyjaciół Maciek :)
Ej Maciek! Myślałem,że mnie lubisz,ale chyba się pomyliłem.Mleko? Fuj! Właściwie to ci wybaczam,bo jeszcze jesteś młody.Ja tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia,pozbycia się tego kogoś z wnętrza,żebyś mógł jeść nareszcie smakołyki,a nie jakieś chrupy.
P.S. jak se pomyślałem o tych chrupach,to aż mną wstrząsnęło.
P.S. jak se pomyślałem o tych chrupach,to aż mną wstrząsnęło.
Maćku, to piszę ja - Kuba. Życzę ci zdrowia i cierpliwości do tej psiej zgrai, miękkich poduszek do spania, najlepiej tego dużego łóżka, gdzie jacyś uzurpatorzy się układają. I żeby cię nie głodzili, tak jak mnie, żebyś nie musiał się co pół godziny upominać o jedzenie, jak jak ja. 
Birds of a feather flock together.
Ejno, słuchajcie .... Mam problem .
W nocy życzyłem wszystkim strzelającym daremnym petard w d...... . Tak ze szczerego serca im życzyłem . No i dzisiaj Rudy powiedział mi , że to groźby karalne som i mogę mieć problemy wielkie.
I teraz boję się, że owczarki z CŚB mogą przyjść po mnie i zamkną mnie w wielkiej klatce .
A tam podobno nie ma chrup , tylko czarny chleb i woda . I matki nie będzie . No i co ja najlepszego narobiłem
Może jest tu jakiś dobry prawnik coby mi poradził co i jak

A tam podobno nie ma chrup , tylko czarny chleb i woda . I matki nie będzie . No i co ja najlepszego narobiłem

Maciusiu
Nie bój się nic
W kocim świecie nie obowiązuje psie prawo
To piszę, ja - Mirtusz, adwokat Misi 
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Więc sie ciesz z króciutkiej chwili
bo już idą goście "mili "
bo już idą goście "mili "