Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
emen5 pisze:Administratorzy nowych biurowców nie mają wyobraźni.Umieszczają na szarej kostce ulicznej szare odboje do drzwi![]()
Emen5, taka samą przygodę miała moja Bratowa we Wrocławiu. Tez nie zauważyła takiego odboju. Przewróciła się... złamana ręka i skręcona noga. Pisała do spółdzielni o jakieś odszkodowanie, oczywiście bez skutku.
Współczuję .
Do mnie dzisiaj zadzwoniła kierowniczka z firmy,która wynajmuje tam pomieszczenia i podała mi telefon tej administracji.Pani z administracji bardzo mnie przepraszała i powiedziała,że zgłosi sprawę do ubezpieczyciela.Może chociaż za okulary zwrócą.Bo na zadośćuczynienie za ból i stres nie liczę.Ale podobno pomalowali słupek na żółto.
Na razie to na lewe oko przesuwa mi się krwiak z czoła i zanim się nie wchłonie,to przeszkadza w widzeniu 
Emen
Biedactwo
Walcz o odszkodowanie,oni na pewno są ubezpieczeni,a za ignoranje niech płacą 
Właśnie dostałam pismo z Towarzystwa Ubezpieczeniowego AVIVA. Pokrętnie,z powołaniem się kodeks cywilny (sic!) udowadniają,że mi się nie należy odszkodowanie,bo zawiniła pogoda a nie właściciel obiektu
A poza tym podobno podchodziłam do drzwi wejściowych z niewłaściwej strony
Oczywiście ani słowa o Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia. Oni nie wiedzą,ze ja jestem agentem ubezpieczeniowym.Wściekłam się i właśnie piszę skargę do Rzecznika Ubezpieczonych.Jakby nie napisali tych bzdur,to bym odpuściła.Ale jak likwidatorowi nie chce się nawet obejrzeć miejsca zdarzenia,to nie odpuszczę.
Emen
"Z niewłaściwej strony"??? Cudo
Pisz,a ja trzymam kciuki żeby się udało coś
wywalczyć-bo dlaczego nie?!