Co tam panie na ekranie
Re: Co tam panie na ekranie
Trzeba mieć HBO lub Canal+
Ja nie zamawiam,bo telewizję oglądam sporadycznie
Niedawno obejrzałem "Panie Dulskie" ze świetną jak zawsze Krystyną Jandą.
Kolejny sympatyczny film to "The Cuban" (Muzyka moja miłość).
Kolejny sympatyczny film to "The Cuban" (Muzyka moja miłość).
Dla miłośników universum Harrego Pottera - niedługo na ekrany wejdzie "Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a".
Polska "Zupa nic". Życie przeciętnej rodziny w PRL-u. Bardzo sympatyczna komedia ze znakomitą obsadą.
Obejrzałem "Benedettę" Paula Verhoevena. Oparty na faktach,opisujący życie Benedetty Carlini.Film bardzo emocjonujący.
"Bo we mnie jest seks" - film o Klinie Jędrusik. Seriale o Annie German i Agnieszce Osieckiej były o niebo lepsze.Dla mnie film słaby.No i oczywiście aktorzy mamroczą,muzyka zagłusza,połowy dialogów nie zrozumiałem.
Natomiast drugi film bardzo dobry,ze świetną rolą Lady Gagi - "Dom Gucci".
Natomiast drugi film bardzo dobry,ze świetną rolą Lady Gagi - "Dom Gucci".
Lamb (Owca) z Naomi Rapace w roli głównej.Określił bym go jako thriller psychologiczny,bo od początku trzyma w napięciu.Ale jest to tak subtelne,że prawie nie zauważalne.Sceny ze zwierzętami wyglądają tak,jakby grały one zupełnie jak ludzie. Zakończenie jest niewyobrażalne.
Niesamowicie emocjonujący i trzymający w napięciu polski serial "Pajęczyna". Jeden z lepszych.
Kazachski film historyczny "Tomiris".Według historii spisanej ponoć przez Herodota.Bardzo zgrabny i rzeczowy film.Warto obejrzeć.