Nasze balkony
Moderator: Lamika
Re: Nasze balkony
Lamiko
Podobnie jak w zeszłym roku - modrasia. Budka została kupiona specjalnie dla tego gatunku, z niewielkim otworem. Także nie ma szans na inne ptaszki

Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Ja też z zazdrością patrzę na piękne balkony
Zwłaszcza,że nie mam czego zagospodarować 
Moje królestwo balkonowe zrobiło się kwitnąco-pachnące 

Każdy szanujący się król ma swój tron. Ja też

Każdy szanujący się król ma swój tron. Ja też

Mirtusz
Trochę mało miejsca,na hulajnodze nie pojeździsz-ale najważniejsze jest miejsce na relaks ,widok miły dla oka i cała masa ziół świeżych pod ręką

Mało miejsca
Nie
Balkon ma ponad 5 m długości i ponad 1,20 szerokości. Po prostu jest długi i wąski, ale mi w zupełności wystarcza. Tym bardziej, że użytkuję go sam.
Lamiko
Zawsze trafiasz w sedno sprawy 

Każdemu życzę takiej oazy spokoju
Może zwróciliście uwagę, że na balkonie pojawiły się kaktusy. Nareszcie wyszły z ukrycia, bo ostatnimi laty trzymałem je w piwnicy. W domu i na balkonie odżyły. Stare kwiaty przesadziłem i również dokupiłem nowe okazy. Moja Rebutia właśnie kwitnie, a Echinopsis, królowa jednej nocy, dopiero co kwitła. I to przepięknie

Wśród zieleni nawet balkon jest kurortem
Lamiko

Każdemu życzę takiej oazy spokoju
Może zwróciliście uwagę, że na balkonie pojawiły się kaktusy. Nareszcie wyszły z ukrycia, bo ostatnimi laty trzymałem je w piwnicy. W domu i na balkonie odżyły. Stare kwiaty przesadziłem i również dokupiłem nowe okazy. Moja Rebutia właśnie kwitnie, a Echinopsis, królowa jednej nocy, dopiero co kwitła. I to przepięknie